No SSO cookie

MINI Roadster s-a lansat oficial in Romania

voteaza
(0/ 0)
MINI Roadster s-a lansat oficial in Romania
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

MINI Roadster a fost lansat oficial in Romania, in cadrul unui eveniment nonconformist, dedicat presei auto. MINI Roadster poate fi comandat contra sumei de pornire de 23.932 Euro cu TVA.

 
 

BMW Group Romania a organizat un adevarat show pentru presa, cu ocazia lansarii in tara noastra a celui mai nou MINI. MINI Roadster, derivat din MINI Coupe, care de asemenea a avut parte de o lansare oficiala incadrata intr-un tipar mai deosebit decat ne-am obisnuit, poate fi comandat in Romania, la un pret de 19.300 de Euro fara TVA (23.932 de Euro cu TVA).

Despre variantele de echipare, motorizari si alte detalii tehnice, Masini.ro a relatat pe larg aici.

Evenimentul de lansare de astazi a presupus o cursa contra cronometru in care participantii au fost nevoiti sa parcurga printre jaloane,  un traseu sinuos, presarat cu cateva parcari deosebit de dificile si de stramte, dupa ce in prealabil au incercat sa incarce masina cu diferite obiecte, unele grele, altele doar voluminoase, sau de-a dreptul neortodoxe. Asta pentru ca sloganul sub care MINI Roadster vine pe piata este unul clar si fara echivoc: "JOY".
Premiul cel mare este o bicicleta pliabila MINI Folding Bike, care poate fi transportata si in portbagajul unui MINI.

Masini.ro a participat la eveniment si putem spune doar ca... nu ne-am facut de rusine, desi asta inseamna ca bicicleta respectiva va ajunge la alta redactie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2686 :: 22.13MB