No SSO cookie

VIDEO: reclama MINI Roadster

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: reclama MINI Roadster
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

MINI Roadster atarna deasupra marii, in Istanbul

 
 

Noul MINI Roadster se intoarce in Turcia, in orasul Istanbul, pentru al treizeci si doilea film promotional, ca parte a campaniei incepute in toamna anului trecut: "Another Day Another Adventure." (Alta zi, alta aventura)

In acest clip vedem cum incearca doi barbati sa echilibreze un MINI Roadster care sta sa cada in mare.

Dupa ce arunca o parte din bunurile lor, inclusiv tortul de nunta si cateva cadouri, chiar si portofelul, dar mai putin catusele roz, masina reuseste sa se echilibreze si sa atinga solul cu rotile din spate.

Dar cum peste tot in lume sunt si oameni cinstiti, un batran care a gasit portofelul vine si il da inapoi pasagerului din dreapta, asa ca s-a dus iar tot echilibrul.

Din ce in ce mai ciudate reclamele din zilele noastre: doi barbati (care se presupune ca sunt turci) cu catuse roz si tort de nunta…. nu cred ca vezi chiar zilnic pe strazile din Istanbul.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2305 :: 22.17MB