No SSO cookie
Volkswagen lanseaza in premiera peste 16 modele la Frankfurt Motor Show 2005
Noutati-auto

Prezenta producatorului german la Frankfurt Motor Show este fatis agresiva, una dintre prezentarile de presa fiind cu adresa directa la actuala clasificare a automobilelor.

Imagini (0) Data: 13 September 2005 Comentarii (0)

Volkswagen Passat si Skoda Octavia castigatori la Internetics 2005
Noutati-auto

Festivalul de comunicare digitala Internetics si-a desemnat castigatorii in perioada 22-23 iunie . Porsche Romania a fost prezenta la doua sectiuni si la ambele a obtinut premiul intai: pentru cel mai bun site de prezentare de produs - www.passat.ro si pentru cel mai bun banner pentru o campanie on-line – Skoda Octavia Combi.

Imagini (0) Data: 27 June 2005 Comentarii (2)

Civic Type-R învinge BMW si Volkswagen – în Germania!
Noutati-auto

Honda Civic Type-R a fost votatã "Cea mai sportivã maşinã în 2004" (Die sportlichsten Autos des Jahres 2004) de cãtre cititorii revistei Sport Auto din Germania.

Imagini (0) Data: 28 February 2005 Comentarii (0)

Volkswagen Golf GTI primeste noi premii internationale
Noutati-auto

Noul Golf GTI continua cucerirea Europei adjudecându-şi noi premii. Renumita revista auto britanica “What car?” l-a desemnat ca fiind cea mai buna masina din clasa sa, în vreme ce uniunea jurnaliştilor auto din Slovenia i-a acordat premiul "Maşina Anului 2005 în Slovenia".

Imagini (0) Data: 31 January 2005 Comentarii (0)

LANSARE:Volkswagen Golf V
Prezentari

Golf V intră în familie şi în România

Imagini (0) Data: 12 February 2004 Comentarii (0)

Monovolumul Volkswagen Touran a primit 5 stele pentru siguranta din partea Euro NCAP
Noutati-auto

După ce a fost distins cu premiile"Volanul de Aur 2003" şi "Auto Trophy 2003", Touran a fost recompensat acum cu cea mai prestigioasă dinstincţie în materie de securitate a pasagerilor, oferită din partea Euro NCAP, în urma unor sesiuni de crush - test.

Imagini (0) Data: 10 December 2003 Comentarii (0)

Dacia si Volkswagen conduc în topul celor mai furate masini în Romania
Noutati-auto

Cea mai furata marcă de maşini pe piaţa autohtonă este Dacia, cu 1.187 de furturi comise în primele zece luni din acest an, dintr-un total de 2.599 de cazuri de furt semnalate în perioada menţionată, a declarat Mihai Adrian, şef al Serviciului Furturi Auto în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei.

Imagini (0) Data: 27 November 2003 Comentarii (0)

Un joint venture între producătorii de automobile face posibilă mobilitatea electrică pe distanțe lungi
Noutati-auto

BMW Group, Daimler AG, Ford Motor Company și Volkswagen Group, cu Audi și Porsche, au anunțat astăzi lansarea IONITY – un joint venture care va dezvolta și implementa o rețea de încărcare de înaltă putere (HPC) pentru vehiculele electrice din întreaga Europă. Prin lansarea a aproximativ 400 de stații HPC până în 2020, IONITY va facilita călătoriile pe distanțe lungi, marcând un pas important pentru vehiculele electrice. Cu sediul în München, joint venture-ul este condus de Michael Hajesch – CEO și Marcus Groll – COO și are o echipă în creștere, care va ajunge la 50 de angajați până la începutul anului 2018.

Imagini (0) Data: 4 November 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1080 :: 15.32MB