No SSO cookie

Volkswagen Jetta este cea mai cautata masina europeana in SUA

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen Jetta este cea mai cautata masina europeana in SUA
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
In luna octombrie, compania Volkswagen a vindut in Statele Unite ale Americii 30.032 de autoturisme, reprezentind o crestere cu 10.7% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cind s-a inregistrat o vinzare de 27.1323 autovehicule, informeaza situl oficial al companiei. Volkswagen nu a mai avut o cifra a vinzarilor atit de mare in luna octombrie din anul 1947.

Cel mai cautat model al companiei este Jetta, care este masina europeana cea mai bine vinduta in SUA. Vinzarile firmei pe piata americana pentru acest model s-au ridicat la 11.680 bucati, cu 12,4% mai mult decit in aceeasi luna a anului trecut.

Unul dintre modelele solicitate des de cumparatorii americani este Volkswagen Passat, in luna octombrie fiind vindute 8.847 de masini, fata de 6.589 in aceeasi perioada a anului trecut, reprezentind o crestere de 34,3%. Modelul, care a fost stilizat la inceputul acestui an, este cea mai bine vinduta masina germana din SUA.

In perioada ianuarie - octombrie, Volkswagen a vindut in SUA 298.820 autoturisme, mai putin decit in aceeasi perioada a anului 2000, cind s-au inregistrat vinzari record de 302.017 masini.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (2)

scris de bogdan7817

era o masina tare, dar nu se compara cu modelul de acum

scris de Anonim

:wow: este adevarata

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1573 :: 17.76MB