No SSO cookie

Monovolumul Volkswagen Touran a primit 5 stele pentru siguranta din partea Euro NCAP

voteaza
(0/ 0)
Monovolumul Volkswagen Touran a primit 5 stele pentru siguranta din partea Euro NCAP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

După ce a fost distins cu premiile"Volanul de Aur 2003" şi "Auto Trophy 2003", Touran a fost recompensat acum cu cea mai prestigioasă dinstincţie în materie de securitate a pasagerilor, oferită din partea Euro NCAP, în urma unor sesiuni de crush - test.

 
 
[poza1s]În urma acestui rating, Touran este, alături de ultimul Renault Espace, cel mai sigur monovolum compact de pe piaţă, înainte de concurente precum Opel Meriva sau Ford Fusion. Între caracteristicile care au contribuit la obţinerea acestei performanţe se numără în primul rând dotările acestui model. Varianta de bază, cu motor de 1,6 litri de 102 CP, la un preţ de 17.200 euro (în România, preţ cu toate taxele incluse) este echipată, în materie de siguranţă, cu airbaguri frontale şi laterale pentru şofer şi pasager, precum şi airbaguri pentru cap la rândul 1 şi 2 de scaune, la care se adaugă centuri de siguranţă cu prindere în trei puncte pentru toţi pasagerii. [poza2s]De asemenea, Touran dispune şi de servodirecţie Servotronic, ESP, EDS, ABS cu asistare la frânare, frâne pe disc, reglare electrică a farurilor, caroserie ranforsată şi ci defomare controlată, alături de care se adaugă o multitudine de dotări pentru confortul pasagerilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1968 :: 22.09MB