No SSO cookie
TUNING: O pata roz numita Volkswagen Polo
Tuning

Credeati ca le-ati vazut pe toate? Ei bine, mai aveti de vazut cateva lucruri. De exemplu, acest Volkswagen Polo venit parca din lumea celebrei Barbie. Va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (11) Data: 12 June 2012 Comentarii (0)

TUNING: Maserati Quattroporte
Tuning

Acest proiect a fost realizat de o divizie a CDC International. Putem spune ca modelul modificat arata foarte bine. De aceea va invitam si pe voi sa aflati mai multe, citind mai departe.

Imagini (22) Data: 11 June 2012 Comentarii (0)

TUNING: Replica Ferrari Enzo
Noutati-auto

Foarte multe replici si-au facut aparitia in ultimele luni. De aceasta data a venit timpul sa va prezentam o replica Ferrari Enzo. Daca v-am starnit curiozitatea, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (13) Data: 10 June 2012 Comentarii (0)

TUNING: Aston Martin DBS Fakhuna
Tuning

Proiectul a fost creat de tunerul german DMC, un tuner renumit cand vine vorba de modificarea masinilor de lux. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (2) Data: 10 June 2012 Comentarii (0)

Supercar tuning la Bucharest Wheels Arena 2012
Tuning

Nissan Z tunat de Kruger Matz si Peiying, sau perfectiunea perfectata suplimentar.

Imagini (27) Data: 9 June 2012 Comentarii (0)

TUNING: Hummer H2 Black Knight
Tuning

Va invitam sa urmariti un Hummer H2 incredibil si unic din punct de vedere al aspectului. Plin de detalii si elemente interesante, asa se prezinta acest model. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 7 June 2012 Comentarii (0)

TUNING: BMW Seria 1 M Coupe
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe despre acest proiect interesant. Un tuner renumit a adus o serie de modificari acestui model superb, BMW Seria 1 M Coupe. Daca v-am starnit curiozitatea si daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (5) Data: 6 June 2012 Comentarii (0)

TUNING: Mercedes C63 AMG
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe despre acest kit produs de renumitul tuner VATH. Au fost aduse modificari majore cand vine vorba de performanta. Daca doriti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (3) Data: 31 May 2012 Comentarii (0)

TUNING: Toyota Supra transformat in Aston Martin DBS
Tuning

Un proprietar englez a decis sa isi transforme masina din dotare, Toyota Supra, intr-un veritabil Aston Martin DBS. Daca vreti sa aflati cu cat puteti achizitiona aceasta masina, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 22 May 2012 Comentarii (1)

TUNING: Lamborghini Aventador LP700-4
Tuning

Cei de la Wheelsandmore ne propun o varianta modificata Lamborghini Aventador. Acest bolid nu prea are nevoie de modificari, dar acest lucru nu l-a oprit pe tunerul german. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (6) Data: 21 May 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1687 :: 18.88MB