No SSO cookie

TUNING: Toyota Supra transformat in Aston Martin DBS

voteaza
(0/ 0)
TUNING: Toyota Supra transformat in Aston Martin DBS
Tuning · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un proprietar englez a decis sa isi transforme masina din dotare, Toyota Supra, intr-un veritabil Aston Martin DBS. Daca vreti sa aflati cu cat puteti achizitiona aceasta masina, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Stim ca unii proprietari incearca sa scoata tot ce pot din masina lor personala. La fel e si in cazul de fata. Un proprietar de Toyota Supra, mare fan al seriei James Bond, a decis sa schimbe "look-ul" masinii sale. Astfel, el si-a transformat autoturismul intr-o replica Aston Martin DBS, modelul pe care l-am vazut cu totii in James Bond Quantum of Solace.
Transformarea este una buna, poate doar dimensiunile ar da de gol aceasta replica. In rest, aspectul, este reusit.
Acest DBS Supra, daca ii putem spune asa, a fost pus pe eBay. El poate fi achizitionat cu 56.800 euro. Daca isi merita pretul, acest lucru il decideti voi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de kenzo

bai fiti cuminti ca sunt cu preturi de la 30.000 in sus modelul original e plina spania de ele ,priviti un ex http://www.segundamano.es/tarragona/aston-martin-db7-db-7-32-2p/a31960640/?ca=8_s&st=a&c=4

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0932 :: 17.78MB