No SSO cookie

TUNING: Lamborghini Aventador LP700-4

voteaza
(0/ 0)
TUNING: Lamborghini Aventador LP700-4
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Wheelsandmore ne propun o varianta modificata Lamborghini Aventador. Acest bolid nu prea are nevoie de modificari, dar acest lucru nu l-a oprit pe tunerul german. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Lamborghini Aventador LP700-4 nu este o masina care sa aiba nevoie de ajutor cand vine vorba de aspect sau performanta.
Intr-o oarecare masura, au inteles si cei de la Wheelsandmore acest lucru. Totusi, ei au venit cu o serie de modificari, simple ce-i drept si mai mult la nivel de performanta.
Daca e sa vorbim de aspect, cei de la Wheelsandmore nu au facut schimbari. Au adaugat doar niste jante extrem de usoare, fabricate din aliaj.
Daca e sa vorbim de performanta, stim ca masina vine din fabrica cu un motor V12 de 6.5 litri. Acesta poate produce 690 CP si 690 Nm. Tunerul german insa a adus niste modificari care ridica performantele. Astfel, modelul modificat poate produce 766 CP si 750 Nm.
Cei de la Wheelsandmore spun ca lucreaza in momentul de fata la un pachet care sa contina parti din fibra de carbon. Am putea vedea acest kit in urmatoarele luni.
Pana atunci, va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1742 :: 17.79MB