No SSO cookie
VIDEO: Fifth Gear testeaza noul Mini Countryman
Noutati-auto

Fifth Gear a dorit sa afle cu cat este mai practic noul Countryman comparativ cu un model Mini normal. Vicki Henderson Butler a notat noul crossover in functie de spatiu si in functie de capacitatile offroad.

Imagini (1) Data: 23 December 2010 Comentarii (0)

Top cele mai sigure masini ale anului
Noutati-auto

Institutul American pentru Siguranta pe Autostrazi a intocmit lista celor mai sigure masini ale anului. Hyundai/Kia si VW/Audi sunt liderii mondiali in topul respectiv.

Imagini (1) Data: 22 December 2010 Comentarii (0)

Toyota ramane in topul preferintelor clientilor
Noutati-auto

Desi multi clienti au inceput sa ocoleasca marca nipona, Toyota ramane in topul celor mai apreciati producatori de masini.

Imagini (1) Data: 21 December 2010 Comentarii (2)

Porsche Cayenne tunat de Topcar
Noutati-auto

Topcar este unul dintre cei mai noi tuneri de pe piata, dar a avut o prezentare de exceptie la Show-ul auto de la Essen. Cea mai noua creatie a tunerului rus este modelul Vantage GTR 2 si are la baza noul Porsche Cayenne.

Imagini (15) Data: 7 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Fifth Gear testeaza noul Audi S5 Sportback
Noutati-auto

Fifth Gear a testat unul dintre cele mai recente modele Audi, noul S5 Sportback. Noul model este dotat cu un propulsor V6 de 3.0 litri capabil sa dezvolte 330 CP si cuplu de 440 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 5.4 secunde, iar viteza maxima este de 250 km/h.

Imagini (1) Data: 31 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Fifth Gear testeaza VW Touareg
Noutati-auto

Vicki Butler-Henderson, prezentatoarea show-ului Fifth Gear, a testat noul Volkswagen Touareg. Iata care sunt concluziile vizavi de noul SUV german!

Imagini (1) Data: 11 October 2010 Comentarii (0)

Stig a fost angajat de Fifth Gear
Noutati-auto

Fostul Stig, Ben Collins a fost angajat de catre cei de la Fifth Gear. Experimentatul pilot va debuta incepand cu noul sezon, acesta va fi difuzat vineri.

Imagini (1) Data: 4 October 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Fifth Gear testeaza noul Infiniti M37
Noutati-auto

Fifth Gear a realizat un drive test cu noul Infiniti M37. Noul Infiniti M37 este creat ca si rival pentru BMW Seria 5, Mercedes E-Klasse si Audi A6.

Imagini (1) Data: 29 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Fifth Gear testeaza modelul Porsche Cayenne S Hibrid
Noutati-auto

Fifth Gear a realizat un video in care prezinta calitatile si defectele celui mai nou SUV de la Stuttgart. Britanicii doresc sa vada daca motorul electric ajuta cu adevarat la consum.

Imagini (1) Data: 14 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Fifth Gear testeaza noul Renault Megane CC
Noutati-auto

Cei de la Fifth Gear au realizat un drive test complet cu noul Renault Megane CC. Acestia prezinta avantajele si dezavantajele unui model decapotabil cu plafon rigid, dar si ce deosebeste noul Megane CC de modelele din aceasi clasa.

Imagini (1) Data: 6 September 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3456 :: 15.26MB