No SSO cookie

Stig a fost angajat de Fifth Gear

voteaza
(0/ 0)
Stig a fost angajat de Fifth Gear
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fostul Stig, Ben Collins a fost angajat de catre cei de la Fifth Gear. Experimentatul pilot va debuta incepand cu noul sezon, acesta va fi difuzat vineri.

 
 
Ben Collins a declarat initial ca ar putea sa intre in British Touring Car Championship, dar noile informatii sugereaza ca acesta a fost angajat de catre Fifth Gear. Concurenta dintre Top Gear si Fifth Gear este una superficiala, cele doua emisiuni fiind extrem de diferite. Top Gear este mai mult o emisiune de entertainment, pe cand Fifth Gear este mai concentrata pe masinile testate.

Fostul Stig a fost angajat ca si prezentator. Acesta va testa masinile pe circuit, dar va fi prezent si in studio alaturi de ceilalti prezentatori. Collins se va alatura lui Jason Plato, Vicky Butler-Henderson si Tiff Needel. Cei din urma au facut parte din prima echipa Top Gear, alaturi de Clarkson, inainte de crearea echipei Fifth Gear.

Collins va fi prezent in cinci episoade din noul sezon. Acesta va purta un costum de curse colorat si va fi prezentat si fara casca. Despartirea lui Stig de echipa Top Gear a fost cauzata de dorintei acestuia de a-si publica autobiografia, aceasta prezentand si viata sa ca si Stig. Acest lucru a fost contestat de BBC si declarat ca fiind o incalcare a contractului, Collins fiind concediat.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2981 :: 15.92MB