No SSO cookie

Toyota ramane in topul preferintelor clientilor

voteaza
(0/ 0)
Toyota ramane in topul preferintelor clientilor
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Desi multi clienti au inceput sa ocoleasca marca nipona, Toyota ramane in topul celor mai apreciati producatori de masini.

 
 
Potrivit Automotive News, clientii au inceput sa devina oarecum timizi cand vine vorba de Toyota, datorita scaderii nivelului calitativ al produselor acesteia, dar si a reputatiei defavorabile pe care a dobandit-o recent.


Un studiu efectuat de catre J.D. Power and Associates releva faptul ca aproximativ 19% dintre cei intervievati ocolesc marca Toyota, din cauza imaginii pe care aceasta a o are in prezent. Aceasta cifra este ingrijoratoare, deoarece anul trecut era de doar 3%.


Si mai grav este ca dintre cei chestionati, 15% au afirmat ca au experimentat intamplari neplacute cu marca Toyota, si alti 15% si-au manifestat ingrijorarea in privinta viitorului acesteia. Si aceste cifre reprezinta cresteri, de 12, respectiv 11% fata de cifrele anului trecut.


Chiar si asa, potrivit aceleiasi surse, J.D. Power and Associates, Toyota se afla inca in topul aprecierii clientilor americani, cu o clasare imediat sub BMW si Honda.
Intr-un studiu separat, efectuat de catre societatea Kelley Blue Book, Toyota este in continuare numarul 1 in topul celor mai de incredere branduri auto, in ciuda recall-urilor si chestiunilor de imagine care i-au stirbit prestigiul.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

Eu am o Corolla 1.4 d4d si sunt super incantat de ea! Consum mic, intretinere mica, taxe mici... si pana acum (2 ani) absolut nici o problema!

scris de Anonim

Sunt posesorul unei Toyota Avensis 2.0 d4-d din decembrie 2007 si nu am nimic de reprosat acestei masini . Faptul ca aceasta marca a fost sabotata de obezii de peste Ocean in favoarea * locomotivelor * lor ma lasa rece . Am mers si cu alte masini dar nu am gasit la ele eleganta , silentiozitatea si siguranta pe care japoneza aceasta mi-o ofera si nu o spun doar ca sa ma aud .... cu sistemele sale electronice de siguranta activa cumulate cu puterea motorului , cu fiabilitatea proverbiabila si cu faptul ca nu e o marca reprezentativa pentru tigani si manelisti , raporatate la costul masinii consider ca am facut o afacere buna cand am cumparat-o de noua ! Recomand celor ce vor sa aiba o masina sigura si exclusivita ...

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1435 :: 17.78MB