No SSO cookie

Top cele mai sigure masini ale anului

voteaza
(0/ 0)
Top cele mai sigure masini ale anului
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Institutul American pentru Siguranta pe Autostrazi a intocmit lista celor mai sigure masini ale anului. Hyundai/Kia si VW/Audi sunt liderii mondiali in topul respectiv.

 
 
Institutul American pentru Siguranta pe Autostrazi (IIHS) a dat publicitatii o lista care cuprinde masinile cu cele mai multe puncte obtinute in cadrul studiului privind siguranta, in cazul unor accidente rutiere.

IIHS a nominalizat 66 de masini, care au primit titlul de IIHS Top Safety Pick. 40 de turisme, 25 SUV-uri si un minivan au trecut testele si se alfa in acest top 66. Dupa cum probabil va amintiti, IIHS Top Safety Pick include o serie de teste si acorda titlul in functie de punctajele obtinute in cazul coliziunilot frontale, laterale si din spate. Vehiculele incluse in teste trebuie sa aiba sistemele de control al tractiunii in echipare standard.


Anul acesta, Hyundai/Kia si VW/Audi si-au adjudecat titlurile producatorilor cu cele mai multe modele care au fost incluse in top, cu un numar de cate noua masini castigatoare.
Ford/Lincoln, General Motors si Toyota/Lexus/Scion au luat loc, fiecare, pe a dua treapta a podiumului, cu opt vehicule, fiecare.
Subaru a reusit sa-si pastreze tiltul obtinut anterior, fiind unicul producator care are inclus Top Safety Pick pentru fiecare vehicul pe care-l comercializeaza.


Volkswagen Touareg este SUV-ul care a luat acasa titlul suprem Top Safety Pick, in categoria sa, in timp ce Ford Explorer si-a croit, pentru prima data, drumul catre lista finala.


Corvin (Cristian Szilvassy)
 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2742 :: 22.16MB