No SSO cookie
Toyota - printre primele 10 branduri de top
Noutati-auto

Conform studiului anual realizat de catre INTERBRAND CORP., Toyota se plaseaza pe locul 9 in topul celor mai puternice 100 de branduri din lume.

Imagini (0) Data: 8 August 2005 Comentarii (0)

Toyota este pe primul loc in topul satisfactiei clientilor din Germania
Noutati-auto

Studiile J.D. Power, efectuate in Germania plaseaza Toyota pe locul intai in topul satisfactiei consumatorilor, pentru al patrulea an consecutiv. Modelele Toyota sunt plasate pe locul I in cinci segmente din cele 7 existente.

Imagini (0) Data: 5 July 2005 Comentarii (0)

Noul Opel Tigra TwinTop – acum si în România
Noutati-auto

Începând din această săptămână, noul Opel Tigra TwinTop este disponibil în România. Modelul poate fi achiziţionat de la toţi dealerii Opel la un preţ CIP începând cu 13.403 Euro.

Imagini (0) Data: 27 April 2005 Comentarii (2)

E-Type este în fruntea topului masinilor sport din toate timpurile
Noutati-auto

Un sondaj online realizat in Statele Unite a stabilit un top al masinilor sport din toate timpurile, informează Rompres.

Imagini (0) Data: 15 September 2004 Comentarii (0)

Mazda B2500, în topul vânzarilor Mazda în România
Noutati-auto

Camioneta Mazda B2500 ocupa locul doi în topul vânzarilor Mazda în România, deţinând peste 20% din volumul automobilelor comercializate în acest an de marca japoneză.

Imagini (0) Data: 7 September 2004 Comentarii (0)

J.D. Power and Associates: Toyota a ocupat primul loc în topul inaugural al satisfactiei clientilor din Mexic
Noutati-auto

Toyota a fost cotată pe cea mai înaltă poziţie în topul satisfacţiei posesorilor de automobile din Mexic, chiar de la prima ediţie, în ciuda faptului că marca japoneză a intrat pe această piaţă doar din anul 2002, se arată într-un studiu al J.D. Power and Associates, realizat pe 26 august.

Imagini (0) Data: 26 August 2004 Comentarii (0)

Noul Opel Tigra TwinTop: cabriolet si coupé pentru distractia în doi
Noutati-auto

Se pare că Geneva Motor Show, eveniment auto care va debuta pe 4 martie anul acesta reînnoieşte şi familia de automobile a germanilor de la Opel, care prezintă în această primăvară noul Opel Tigra Twin Top, un coupe sport de două locuri, cu un acoperiş retractabil electrohidraulic.

Imagini (0) Data: 3 February 2004 Comentarii (2)

PUBLICITATE: Importatorul Suzuki B&S Motors a urcat în topul importatorilor prin publicitate
Noutati-auto

B&S Motors, importator autorizat Suzuki, a urcat pe locul 16 din 54, în topul importatorilor de maşini, vânzările sale crescând constant din 2001, de când este client al agenţiei de media şi publicitate Daylight.

Imagini (0) Data: 31 October 2003 Comentarii (0)

Toyota conduce în topul satisfactiei clientilor din Germania
Noutati-auto

Toyota Motor Corporation a fost ratificată drept cea mai satisfăcătoare companie auto din Germania, după ce cinci dintre modelele sale au primit cele mai bune calificative în topul satisfacţiei clienţilor, potrivit unui studiu J.D. Power and Associates, intitulat Germany Customer Satisfaction Index (CSI).

Imagini (0) Data: 9 July 2003 Comentarii (0)

Masinile Renault se mentin in topul vinzarilor si in luna mai
Noutati-auto

Renault continua sa fie masina de import care s-a vindut cel mai bine si in luna mai, ca si in primele patru luni ale anului, in Romania, cu 667 unitati. Pe primele cinci luni, Renault Romania a vindut respectiv 3.105 unitati. Skoda a mai urcat un loc, in topul vinzarilor, cu 382 de unitati, devansind Peugeot, cu 328 de masini vindute.

Imagini (0) Data: 24 June 2002 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0523 :: 15.29MB