No SSO cookie
Mitsubishi Motors va prezenta Eclipse Spyder si conceptul CT MIEV
Concepte

Mitsubishi Motors va incerca din nou sa depaseasca limitele, prezentand lumii intregi doua noi modele la North American International Auto Show (NAIAS) in ianuarie 2006: modelul Eclipse Spyder 2007 si masina-concept CT MIEV.

Imagini (0) Data: 8 December 2005 Comentarii (0)

Honda lanseazã un nou showroom la Iasi
Noutati-auto

Începând cu data de 10 februarie 2005, ATI Motors Company dealer autorizat Honda, a lansat un nou showroom în Iaşi.

Imagini (0) Data: 17 February 2005 Comentarii (0)

Ford deschide trei noi showroom-uri în Bucuresti
Noutati-auto

Trei noi showroom-uri Ford se deschid oficial, saptamana aceasta, in Bucuresti, in prezenta domnului Ingvar Sviggum, vicepresedintele Ford Europa. Cele trei companii care oficiază aceste inaugurări sunt Romcar Motors, BDT si Colina Motors, dealeri Ford, data oficială de deschidere fiind pe 21 ianuarie.

Imagini (0) Data: 19 January 2005 Comentarii (0)

City Center va deschide un showroom Suzuki
Noutati-auto

Primul dealer Suzuki din Bucureşti, îşi va face intrarea oficială pe piaţă miercuri, 25 februarie, prin deschiderea primului showroom, graţie parteneriatului dintre B&S Motors, importatorul mărcii japoneze în România şi City Center, dealer Daewoo, unul din jucătorii activi pe piaţa auto autohtonă.

Imagini (0) Data: 20 February 2004 Comentarii (0)

Mazda prezinta modelul Ibuki în premiera mondiala la Salonul Auto de la Tokio
Noutati-auto

Mazda Motor Corporation a dezvăluit noutăţile pe care le va aduce cu ocazia Tokyo Motor Show 2003, cu o nouă linie de producţie şi concepte avansate tehnologic, precum premiera mondială a modelului sport de două locuri Ibuki, sau noua direcţie a vitorului model Mazda Roadster.

Imagini (0) Data: 14 October 2003 Comentarii (0)

InterMotorcycle a deschis senzonul motocicletelor Honda
Moto

Compania Inter Motorcycle, unic importator al motocicletelor Honda în România, a început, miercuri, operaţiunile de reprezentare a binecunoscutei mărci japoneze producătoare de vehicule pe două roţi, o dată cu deschiderea oficială a unui showroom Honda.

Imagini (0) Data: 24 July 2003 Comentarii (2)

Noul Maserati Quattroporte va debuta la Frankfurt Auto Show
Noutati-auto

Maserati Quattroporte, singurul model din gama cunoscutei mărci italiene care are 4 portiere, va fi înlocuit de o nouă versiune care va debuta oficial la 2003 Frankfurt Motor Show, informează The Car Connection.

Imagini (0) Data: 28 May 2003 Comentarii (0)

Un nou motor diesel pentru Opel Insignia
Noutati-auto

Începe producția noului motor vârf de gamă și a modelului Insignia Country Tourer de la Opel: odată cu sfârșitul verii, vor ieși de pe linia de producție primele motoare diesel BiTurbo de 2,0 litri.

Imagini (4) Data: 7 September 2017 Comentarii (0)

Mazda prezintă primul motor pe benzină din lume care va folosi aprindere prin compresie
Noutati-auto

Mazda Motor Corporation a prezentat astăzi “Sustainable Zoom-Zoom 2030”, o nouă viziune pe termen lung în materie de dezvoltare tehnologică, care are ca țintă anul 2030. Ca parte din noua tehnologie menită să permită realizarea acestei viziuni, compania a anunțat planurile de a introduce un motor de generație viitoare, denumit   SKYACTIV-X, în 2019. SKYACTIV-X va fi primul motor comercial pe benzină care va folosi aprinderea prin compresie.

Imagini (0) Data: 18 August 2017 Comentarii (0)

Mitsubishi Motors la Salonul Auto de la Geneva 2017
Noutati-auto

Salonul Auto de la Geneva 2017 va marca un punct de cotitură pentru Mitsubishi Motors Corporation (MMC)  prin lansarea în premieră mondială a noului “Compact SUV” – primul model din noua generaţie de automobile Mitsubishi Motors.

Imagini (0) Data: 25 January 2017 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1093 :: 18.88MB