No SSO cookie
Noua Generatie Skoda Octavia Tour prezenta si in Romania
Noutati-auto

Importatorul Skoda Romania prezinta cea de-a doua generatie a unuia dintre cele mai de succes modele din intreaga istorie a marcii: Octavia Tour intr-o echipare standard generoasa si disponibila atat cu caroserie sedan cat si combi.

Imagini (3) Data: 28 January 2011 Comentarii (2)

VIDEO: Top Gear testeaza modelul Skoda Yeti
Noutati-auto

Top Gear a testat in noul episod crossoverul Skoda Yeti. Modelul ceh este testat din punct de vedere al vitezei, spatiului, rezistentei materialelor si capacitatilor de off-roader. Jeremy Clarkson a tinut sa testeze chiar si calitatea sistemului de climatizare.

Imagini (1) Data: 27 January 2011 Comentarii (0)

Skoda a vandut 762.000 unitati in 2010!
Noutati-auto

Skoda si-a doborat propriul record in materie de vanzari, pe anul 2010, cand a vandut 762.000 unitati.

Imagini (13) Data: 6 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Mercedes E Klasse combi vs Skoda Superb combi
Noutati-auto

Cei de la Fifth Gear au realizat un video comparativ neobisnuit. Britanicii au comparat unul dintre cele mai scumpe modele combi, noul E Klasse combi cu modelul Skoda Superb combi. Fifth Gear a comparat cele doua modele in detaliu, inclusiv materialele folosite si spatiul de depozitare.

Imagini (1) Data: 9 December 2010 Comentarii (0)

Concurs: "Arata-ne Skoda ta!"
Noutati-auto

Ai o Skoda, ai un prieten care are o Skoda, ai vazut in trafic o Skoda care ti-a atras atentia? Pune mana si fotografiaz-o, apoi intra pe Masini.ro, fa-ti user, si uploadeaza fotografia. Apoi aduna-ti prietenii si pune-i sa-ti voteze fotografia.

Imagini (1) Data: 29 November 2010 Comentarii (8)

Skoda a lansat o editie Fabia RS inspirata de modelul S2000
Noutati-auto

Skoda a dorit sa sarbatoreasca rezultatul din Intercontinental Rally Challenge si cei 115 de ani de existenta prin lansarea unei editii limitate a modelului Fabia RS. Acesta se bazeaza pe modelul de raliu S2000.

Imagini (1) Data: 12 November 2010 Comentarii (0)

Consumul real al modelelor Skoda GreenLine, mai mic decat cel oficial
Noutati-auto

Modelele Skoda GreenLine au inregistrat cifre mai mici ale consumului in testele jurnalistilor cehi decat ceea ce era anuntat oficial de producatorul din Cehia.

Imagini (1) Data: 1 November 2010 Comentarii (0)

Skoda Octavia si Suberb, disponibile atat cu tractiune 4x4 cat si DSG
Noutati-auto

Pentru prima data la Skoda, tractiunea integrala poate fi comandata impreuna cu transmisie automata cu dublu ambreiaj si cu 6 trepte de viteza.

Imagini (1) Data: 1 November 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Noua reclama Skoda Fabia RS
Noutati-auto

Skoda a lansat o noua reclama pentru modelul Fabia RS. Aceasta a renuntat la identitatea de masina cuminte si degaja un aer agresiv si de nestapanit.Noua Skoda Fabia RS este prima generatie care este disponibila si combi. Modelul hatchback are un pret de pornire de aproximativ 16.000 de euro, iar cel combi de aprox 17.000 de euro.

Imagini (1) Data: 1 November 2010 Comentarii (0)

GALERIE FOTO: Istoria Skoda
Noutati-auto

Skoda a declarat zilele acestea ca a avut vanzari record in primele luni. Cifrele indica o crestere a profitului cu 64%, iar multi considera ca succesul rasunator se datoreaza preluarii de catre Volkswagen.

Imagini (37) Data: 29 October 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2819 :: 18.86MB