No SSO cookie

Concurs: "Arata-ne Skoda ta!"

voteaza
(0/ 0)
Concurs:
Noutati-auto · · 8 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ai o Skoda, ai un prieten care are o Skoda, ai vazut in trafic o Skoda care ti-a atras atentia? Pune mana si fotografiaz-o, apoi intra pe Masini.ro, fa-ti user, si uploadeaza fotografia. Apoi aduna-ti prietenii si pune-i sa-ti voteze fotografia.

 
 


Ai toate sansele sa castigi unul dintre premiile puse la bataie de catre partenerul nostru, Porsche Bucuresti Vest1-Skoda

 

IATA CE AI PUTEA CASTIGA:

Premiul 1: o sedinta de make-up interior profesional, efectuata la Porsche Bucuresti Vest1, care va va readuce interiorul la stare de nou-nout.

Premiul 2: un set lanturi de iarna + perie zapada + racleta zapada



Premiul 3:
 un set lanturi de iarna + perie zapada + racleta zapada

Premiul 4: un ceas de perete Skoda + perie zapada + racleta zapada

Toate premiile sunt oferite de partenerul nostru, Porsche Bucuresti Vest1 – Skoda, si reprezinta produse originale Skoda, si vor fi inmanate, in prezenta presei, in cadrul unei festivitati gazduite la sediul PBV1, sau daca castigatorul nu se poate deplasa, vor fi trimise prin posta.

 

Ce urmarim:

  • Cea mai frumoasa Skoda (indiferent daca e noua, sau vintage)
  • Cea mai bine intretinuta Skoda (indiferent daca e noua, sau vintage)
  • Cea mai frumoasa detinatoare de Skoda (evident va poza langa, in, pe masina)
  • Cel mai interesant tuning aplicat unei Skoda

    Sistemul de jurizare:

    Premiul 1 se va acorda in urma voturilor voastre.

    Premiul 2 va fi atribuit in alt mod, se vor lua in calcul mai multi parametri: latura artistica, latura reala, aspectul relevantei. Deci acest premiu va fi atribuit in urma deciziei finale a echipei masini.ro. impreuna cu PBV1-Skoda

    Premiul 3 se va acorda in urma voturilor vostre insa se va tine cont si de originalitatea fotografiei. In acest sens si echipa masini.ro va avea un cuvant de spus.

    Premiul 4 se va acorda celei mai interesante si sugestive fotgrafii, care nu s-a incadrat la niciuna dintre categoriile de mai sus.

    Validarea rezultatelor
    a. Castigatorii alesi vor fi anuntati pe site-ul masini.ro cat si pe e-mail in termen de 24 de ore de la terminarea concursului si vor avea obligatia de a trimite un e-mail de confirmare. Castigatorul are obligatia de a-si revendica premiul in termen de 48 de ore dupa ce a fost anuntat, in caz contrar premiul urmand sa fie acordat printr-o noua tragere la sorti. 
    b. Orice contestatie ulterioara nu va avea niciun efect. 
    c.Rezultatele afisate pe sectiunea "concurs" a site-ului masini.ro vor fi considerate definitive si irevocabile.

    Va rugam sa cititi cu atentie Regulamentul Concursului!

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (8)

scris de Anonim

Am opoza color cu oSKODA 1000MBdin 1977 , iar acum am SKODA OCTAVIA TOUR . cCu care dintre ele sa particip? POT SA LE POSTEZ PE AMBELE?

scris de Anonim

Si eu am avut una,dar,mi-au vandut-o finantele,la licitatie! Saracu ala care a cumparat-o!

scris de Anonim

Da, trebuie sa ai Skoda. Mai mult, trebuie ca Skoda ta sa fie cea care a castigat marele premiu. Cu ea te duci la PBV1 si acolo ti se aplica o sedinta de make-up profesional - (spalat-curatat profesional tapiterie, plafon, scaune, fete de usi, etc) - in valoare de 380 RON, gratis, ca doar ai castigat premiul. Ce era asa neclar? Valoarea?

scris de Anonim

Premiul 1: o sedinta de make-up interior profesional, efectuata la Porsche Bucuresti Vest1, care va va readuce interiorul la stare de nou-nout. " daca cineva a inteles in ce consta premiul sa ma anunte si pe mine.tb sa ai skoda?, ce inseamna sedinta de make-up? doar o vorba sau si fapte free? ast raspuns, poate de la adm

scris de Anonim

este destul de buna

scris de Anonim

an o skoda 1984cm si mia aparut o problema cu indicatori la bord dar partial cind vrea functioneaza cind nu .daca stie cineva ms

scris de Anonim

SKODA este cea mai adevarata masina .BRAVO!!!!

scris de Anonim

Bravo!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1665 :: 17.79MB