No SSO cookie

Consumul real al modelelor Skoda GreenLine, mai mic decat cel oficial

voteaza
(0/ 0)
Consumul real al modelelor Skoda GreenLine, mai mic decat cel oficial
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelele Skoda GreenLine au inregistrat cifre mai mici ale consumului in testele jurnalistilor cehi decat ceea ce era anuntat oficial de producatorul din Cehia.

 
 
Drive testele dedicate mass-media, care au avut loc in perioada 18-22 octombrie, in Republica Ceha, au inclus intreg portofoliul de modele GreenLine si au demonstrat, inca o data, ca a doua generatie de modele GreenLine de la Skoda include adevarate campioane in ceea ce priveste economia de combustibil. In competitia pentru obtinerea celui mai mic consum, organizata in cadrul acestui eveniment, jurnalistii au reusit sa obtina un consum foarte mic cu fiecare model si chiar au imbunatatit consumul „oficial” declarat de producator.


Tehnologia GreenLine este disponibila de cateva saptamani pentru tot portofoliul de modele Skoda, de la Fabia si pana la Superb. Producatorul ofera un total de sapte modele GreenLine, cel putin cate unul pentru fiecare gama. 


Toate autovehiculele testate au dovedit ca imbinarea noilor tehnologii de reducere a consumului, incorporate in modelele GreenLine, cu un stil de condus economic, are ca efect reduceri la niveluri record ale consumului de combustibil si emisiilor de CO2. Fabia GreenLine a inregistrat un consum mai mic decat 3 l/100 km (cel mai bun sofer reusind sa obtina 2,7 l/100 km, adica emisii de CO2 de numai 71 g/km). In Europa, valorile oficiale pentru acest model sunt 3,4 l/100 km, respectiv 89 g/km.

 

Mai mult, celelalte modele GreenLine s-au dovedit, la randul lor, extrem de economice. Cea mai mica cifra inregistrata in cazul modelului Octavia a fost de 3,2 l/100 km (84 g CO2/km),  iar cel mai bun rezultat in cazul modelului Superb, nava amiral a companiei Skoda, a fost 3,3 l/100 km (87 g CO2/km), majoritatea soferilor reusind sa obtina valori ale consumului situate sub 4 l/100 km. Roomster si Yeti au consumat 3,9 l/100 km (103 g CO2/km), respectiv 3,7 l/100 km (98 g CO2/km).

 

 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1562 :: 22.11MB