No SSO cookie

Muzeul Auto Petersen

voteaza
(0/ 0)
Muzeul Auto Petersen
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Muzeul Auto Petersen este situat la adresa 6060 Wilshire Blvd, Los Angeles, California. Contine exponate dedicate istoriei automobilelor si include o intreaga gama de reproduceri de scene si cladiri care au marcat dezvoltarea masinilor din Los Angeles.

 
 
Cinci galerii adapostesc expozitii care se schimba periodic, de diferite tipuri de automobile, altele expun arta despre automobile, poze, jucarii si istoria automobilelor in amintiri. Este deschis de marti pana duminica de la 10 la 18 (inclusiv vineri de la 18 la 21). Muzeul este inchis in zilele de luni. Numarul de telefon local este (213) 930-CARS. AutoSpeak recomanda o vizita la Muzeul Auto Petersen daca esti interesat de cursele de automobile de fabricatie de serie. 

Galerie foto:
1. Acesta este de-acum faimosul Chrysler Turbine. S-au fabricat doar 50 de bucati din acest tip. Dupa ce s-a terminat experimentul si fabricatia, toate masinile, cu exceptia a 5 bucati, au fost rebutate si distruse pentru a evita taxele de import, deoarece caroseria a fost fabricata in Italia. 
2. Acesta este Cadillacul din 1941, care a fost proprietatea Primei Doamne a Americii, Eleanor Roosevelt si a fost condusa de ea. Daca vrei sa auzi sunetele trecutului, viziteaza AutoSpeak Library of Sounds. 
3. Masina Ford Woody este una pe care toata lumea o stie, dar acesta este un exemplar rar, din 1939. Pontiac Woody, este un exemplu elocvent al combinatiei dintre otel si lemn construit de  General Motors. 
4. Acest Cadillac decapotabil din 1959 este una din icoanele anilor 1950. Acesta ar putea fi cel mai bun exemplu de masina prezenta in toata lumea.
5. Masina sport definitiva pentru multi poate fi acest MG TC Roadster din1948.
6. Acest Chrysler din 1956 este una din cele mai rapide "Hemi Head" produse in acea vreme. A fost inclusa in nenumarate curse de masini, inclusiv la cele de viteza si la cursele de masini de serie. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1554 :: 17.79MB