No SSO cookie

VIDEO: Pagani Zonda Cinque Roadster testat de Autocar

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Pagani Zonda Cinque Roadster testat de Autocar
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Autocar a reusit sa puna mana pe unul din cele cinci exemplare a seriei limitata Pagani Cinque Roadster. Acesta este unul dintre ultimele modele lansate de Pagani inainte de prezentarea noului model cu nume de cod C9.

 
 
Seria limitata Pagani Zonda Cinque Roadster se caracterizeaza printr-o coloristica unica. Aceste modele sunt vopsite intr-o combinatie de negru, alb si rosu. Singurul model care difera este acest unicat, culoarea aleasa fiind o combinatie de negru si galben, cu o linie centrala in culorile drapelului italian.

Pagani Zonda Cinque este dotat cu un propulsor V12 capabil sa dezvolte 678 CP si cuplu de 780 Nm. Viteza maxima nu este cunoscuta inca, dar Pagani a declarat ca accelereaza de la 0-100 km/h in 3.4 secunde si de la 0-200 km/h in doar 9.6 secunde. Pretul acestei editii limitate este de 1.3 milioane de euro.



Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1416 :: 17.78MB