No SSO cookie
Opel la Salonul Auto de la Paris
Noutati-auto

Opel a oferit informatii complete cu privire la standul de anul acesta de la Paris. Opel prezinta anul acesta noul concept Astra GTC, noul Astra Sports Tourer, Meriva si tehnologia ecoflex imbunatatita.

Imagini (1) Data: 30 September 2010 Comentarii (0)

Skoda prezinta conceptul Joyster la Salonul Auto de la Paris
Concepte

Cel mai recent studiu de design, Joyster, materializeaza ideile unor noi forme si functii ale unei masini compacte pentru viitorii clienti Skoda si evidentieaza dezvoltarea elementelor de design familiare pentru Skoda Auto.

Imagini (0) Data: 19 September 2006 Comentarii (0)

Renault "joaca tare" la Salonul Auto 2004 de la Paris
Noutati-auto

Renault doreşte să uimească publicul la cel mai important salon auto al pieţei franceze, dorind să joace o carte tare acasă, aducând în prim plan mai puţin de 8 noutăţi.

Imagini (0) Data: 21 September 2004 Comentarii (0)

Suzuki a lansat ALLGRIP la Salonul Auto de la Paris
Noutati-auto

De la lansarea modelului LJ10, primul SUV compact cu tracțiune integrală, pe piața japoneză, în 1970, Suzuki Motor Corporation a depus toate eforturile pentru a-și perfecționa tehnologia 4x4. Suzuki a oferit vehicule 4x4 unei tipologii variate de clienți, cu stiluri de viață diferite, vehicule capabile să ruleze în condiții diverse și să se adapteze diferitelor activități.

Imagini (4) Data: 4 October 2016 Comentarii (0)

Hyundai Intrado, conceptul prezentat la Salonul Auto Paris
Noutati-auto

Primul concept creat de echipa de design sub conducerea lui Peter Schreyer foloseşte noua generaţie a tehnologiei cu pilă de combustie şi este un concept îndrăzneţ care dezvăluie viziunea Hyundai asupra viitorului

Imagini (9) Data: 6 October 2014 Comentarii (0)

Salonul Auto Paris 2014: Jaguar a prezentat noul XE
Noutati-auto

Jaguar XE redefineşte conceptul de sedan sport datorită construcţiei sale uşoare şi avansate din aluminiu, liniei aerodinamice a caroseriei, dar şi a manevrabilităţii definită de producător ca fiind extraordinară, însă rămâne de văzut după ce realizăm un test dacă aşa este şi în realitate

Imagini (43) Data: 4 October 2014 Comentarii (0)

LIVE de la Salonul Auto Paris 2012: Nissan Terra Concept
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest concept interesant, Nissan Terra. In plus, avem si o serie de imagini interesante cu acest model.

Imagini (8) Data: 3 October 2012 Comentarii (0)

Salonul Auto de la Paris 2012: Dacia Logan si Sandero
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti o serie de imagini in premiera cu noile mandrii romanesti, Dacia Logan si Sandero.

Imagini (25) Data: 28 September 2012 Comentarii (1)

Citroen la Salonul Auto Paris 2012
Noutati-auto

Citroen DS3 Cabrio, DS4 si DS5 Pure Pearl, Citroen C4 Aircross, noul Citroen C3 Picasso, Citroen C4 L, Citroen C-Elysee, DS3 Electrum si Numero 9: fiecare dintre ele ilustreaza determinarea marcii de a evolua, urmarind ascensiunea sa catre piata premium si mentinand cresterea internationala in timp ce dezvolta tehnologii si inovatii pentru o noua abordare asupra mobilitatii.

Imagini (3) Data: 19 September 2012 Comentarii (0)

Mitsubishi ASX 2013 va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris 2012
Noutati-auto

Va invitam sa aflati o serie de informatii despre noul model Mitsubishi ASX 2013. Daca sunteti curiosi sa aflati ce s-a schimbat, atunci trebuie sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 7 September 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1544 :: 15.32MB