No SSO cookie

Hyundai Intrado, conceptul prezentat la Salonul Auto Paris

voteaza
(0/ 0)
Hyundai Intrado, conceptul prezentat la Salonul Auto Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Primul concept creat de echipa de design sub conducerea lui Peter Schreyer foloseşte noua generaţie a tehnologiei cu pilă de combustie şi este un concept îndrăzneţ care dezvăluie viziunea Hyundai asupra viitorului

 
 

La începutul acestui an, Hyundai Motor a dezvăluit pentru prima dată publicului internaţional, în cadrul Salonului Auto de la Geneva 2014, noul său concept, Intrado. Reacţiile pozitive la adresa acestui concept au determinat Hyundai să îl prezinte şi în cadrul Salonului Auto de la Paris 2014.

Dincolo de exerciţiul de design, Intrado demonstrează concepţia Hyundai, că tehnologiile avansate şi designul inteligent combinate pot oferi conducătorului auto şi pasagerilor o experienţă captivantă.

Intrado este rezultatul unei noi abordări a autoturismelor, fiind conceput şi dezvoltat de la interior spre exterior. Interiorul a fost construit pe principiul utilităţii şi al adaptabilităţii, beneficiind de asemenea de culori contrastante, pentru a atrage clienţi cu un stil de viaţă activ. În acelaşi timp, păstrând exclusiv elementele relevante pentru clienţi, exteriorul conceptului Intrado prezintă o interpretare evoluată a limbajului de design specific Hyundai, “fluidic sculpture”.

intrado_8

Intrado este primul concept realizat de echipa de design sub conducerea lui Peter Schreyer, Preşedinte şi Chief Designer Hyundai Motor Group, de la numirea acestuia în funcţie în ianuarie 2013. Vehiculul reflectă dorinţa sa de a explora posibilităţi de design noi şi îndrăzneţe pentru marca Hyundai.

Conceptul este propulsat de o noua generaţie de motor pe bază de pilă de combustie cu hidrogen, care utilizează un acumulator litiu-ion de 36 kW. Intrado promite un răspuns mai rapid şi o dinamică mai agilă şi confirmă angajamentul companiei în domeniul tehnologiilor cu emisii zero, asumat înca din 1998.

Sursa de inspiraţie pentru conceptul Intrado provine din domeniul aeronautic, utilizând puterea curenţilor de aer pentru a crea o formă eficientă. De aici şi denumirea sa, Intrado, care reprezintă zona inferioară a aripii unei aeronave, care contribuie la înălţare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3048 :: 22.13MB