No SSO cookie

2004 Detroit Auto Show - o reusita pe toate planurile

voteaza
(0/ 0)
2004 Detroit Auto Show - o reusita pe toate planurile
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

North American International Auto Show (NAIAS), Salonul Auto de la Detroit, a avut la această ediţie un număr record de vizitatori, nu mai puţin de 808.833 de oameni vizitând acest spectacol automobilistic încheiat luni, 19 ianuarie.

 
 
[poza1s]Această afluenţă de vizitatori a fost considerată a doua audienţă din întreaga istorie a evenimentului. În plus, în cadrul evenimentului, în ziua specială dedicată dineului de binefacere au fost strânse fonduri de circa 7 milioane de dolari pentru mai multe case de copii. "North American International Auto Show este un eveniment mondial cu un impact deosebit pentru producătorii locali, pentru organizatorii de expoziţii sau de colectare de fonduri pentru opere de binefacere. În acelaşi timp şi afacerile din domeniu cunosc o împrospătare în perioada de desfăşurare a salonului", a declarat Chuck Fortinberry, vicepreşedintele NAIAS. [poza2s]În acest an, Detroit Auto Show a adus peste 79 de lansări locale, 55 de premiere mondiale şi a expus peste 700 de maşini pentru vizitatori. În plus, majoritatea producătorilor de echipamente pentru industria auto şi constructorii de accesorii sau diferite alte componente şi-au prezentat noutăţile. "Ne-am putea aştepta ca în acest an previziunile noastre asupra vânzărilor să fie depăşite dacă se ţine seama de interesul pe care l-a stârnit acest spectacol automobilistic" a adăugat vicepreşedintele NAIAS.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1798 :: 22.09MB