No SSO cookie
Land Rover LRX va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris
Noutati-auto

Land Rover LRX va fi prezentat sub forma unui model de productie in aceasta toamna, la Salonul Auto de la Paris.

Imagini (1) Data: 24 February 2010 Comentarii (0)

Skoda a prezintat conceptul Joyster la Salonul Auto de la Paris
Noutati-auto

Noul studiu de design a fost prezentat, alaturi de ale noutati semnate Skoda Auto, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.

Imagini (0) Data: 2 October 2006 Comentarii (0)

Salonul Auto de la Paris si-a deschis portile
Noutati-auto

Salonul auto de la Paris gazduieste in acest an 60 de lansari de noi produse si aproximativ de 400 marci din 26 de tari.

Imagini (0) Data: 28 September 2006 Comentarii (0)

Aro se da în spectacol la salonul Auto de la Paris
Noutati-auto

Uzinele Aro expun, in aceste zile, in cadrul Salonului Auto din Paris, cel mai important evenimet automobilistic la nivel mondial, informeaza un comunicat de presa. Salonul, care are o traditie de 100 de ani, se desfasoara intre 25 septembrie si 10 octombrie in halele Paris Expo, Porte de Versailles.

Imagini (0) Data: 29 September 2004 Comentarii (0)

Fiat si Alfa Romeo vor sa iasa la rampa cu ocazia Salonului Auto de la Paris
Noutati-auto

Noua Alfa 147 este singura premieră absolută în standurile Fiat şi Alfa Romeo la cea de-a 76-a ediţie a Salonului Auto de la Paris. Cu toate acestea, construnctorul italian ţine să aducă un nou val de prospeţime în interiorul gamelor actuale, cu ajutorul noilor versiuni Panda, Idea, Stilo, al conceptului Alfa C8 sau Alfa Crosswagon.

Imagini (0) Data: 27 September 2004 Comentarii (0)

Nissan se reîmprospateaza la Salonul Auto 2004 de la Paris
Noutati-auto

La Salonul Auto 2004 de la Paris, Nissan va va aduce în premieră câteva modele noi sau facelifturi destinate pietei europene care vor pune in evidenta ambitiile agresive ale companiei in Europa. Noutăţile vor include Noul SUV Pathfinder pentru Europa, 350Z Roadster, Prima prezentare a versiunii pentru Europa a automobilului Murano şi varianta X-TRAIL FCV (Fuel Cell Vehicle)

Imagini (0) Data: 21 September 2004 Comentarii (0)

Ford îsi prezinta colectia de toamna la Salonul Auto de la Paris
Noutati-auto

“La Collection Focus”, evenimentul care marchează lansarea pe piaţă a noului model Ford Focus, va fi acompaniata în timpul celei de-a doua zile de presă şi în toate zilele deschise publicului la Salonul Auto de la Paris 2004, de o multitudine de automobile din gama Ford, printre care se vor afla modelele Mondeo, Fiesta si Fusion. Noua tehnologie Transit este expusa intr-un stand separat destinat vehiculelor comerciale.

Imagini (0) Data: 6 September 2004 Comentarii (0)

Noul Opel ADAM S are premiera la Salonul Auto de la Paris
Noutati-auto

Noul model sport a familiei ADAM poartă denumirea ADAM S şi acesta va deveni vârful de gamă pentru ADAM și va arăta ce are de oferit la „Mondial de l’Automobile 2014” din Paris, între 4 și 19 octombrie

Imagini (6) Data: 23 September 2014 Comentarii (0)

Opel ADAM împlineşte vise la Salonul Auto de la Paris
Noutati-auto

Noul ADAM, autovehiculul urban, elegant, de dimensiuni mici al Opel va avea premiera mondială peste câteva zile în cadrul „Mondial de l’Automobile” (Paris, 29 septembrie - 14 octombrie 2012), unde vor fi dezvăluite secretele din spatele opţiunilor sale de personalizare practic nelimitate.

Imagini (0) Data: 25 September 2012 Comentarii (0)

PARIS LIVE: Fetele de la Salonul Auto de la Paris!
Noutati-auto

Femeile care animeaza standurile unui salon auto international sunt de multe ori in centrul atentiei, insa prezenta lor la Paris 2010 a fost mai degraba modesta. Va prezentam o galerie foto cu ceea ce ne-a arata Parisul in materie de domnisoare care animeaza masinile de langa ele.

Imagini (38) Data: 1 October 2010 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1474 :: 15.33MB