No SSO cookie
TUNING: Editia limitata BMW M3 CSL 2004 transformata intr-o masina de curse
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta modificare interesanta si costisitoare. Daca v-am starnit curiozitatea, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa cititi mai departe.

Imagini (9) Data: 2 August 2012 Comentarii (0)

Iata cum este abordat un accident in cadrul unui raliu
Noutati-auto

Poate sunteti curiosi sa aflati cum se comporta un pilot si un copilot atunci cand lucrurile nu sunt roz si are loc un accident. Noi v-am pregatit un astfel de material pe care va invitam sa-l urmariti.

Imagini (0) Data: 2 August 2012 Comentarii (0)

Nagel Dakkar - Un SUV de 650 cai putere
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe despre acest SUV nou produs de o companie din Letonia. Pe langa designul interesant, acestia au adaugat si un motor de invidiat. Daca sunteti curiosi, trebuie sa cititi mai departe.

Imagini (3) Data: 2 August 2012 Comentarii (0)

Intre timp in Rusia - M-am dus sa tai copacul de pe marginea drumului
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material video de tot rasul venit de la vecinii nostri rusi. De la comedie la soc, totul are un nume, Rusia. Daca v-am starnit curiozitatea, cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 2 August 2012 Comentarii (0)

Mercedes-Benz Actros a castigat premiul Red Dot 2012 pentru designul sau original
Noutati-auto

Mercedes-Benz stabileşte tendinţele în designul camioanelor printr-un simţ estetic foarte dezvoltat. Confirmarea acestuia a venit din partea juriului celei mai apreciate competiţii internaţionale de design, care a onorat compania cu sediul în Stuttgart cu trofeul Red Dot pentru noul model Actros.

Imagini (3) Data: 1 August 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Trei prototipuri Porsche 918 Spyder au fost zarite in Spania
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material video mai mult decat interesant. Trei prototipuri Porsche 918 Spyder pe aceeasi autostrada ruland cu viteza. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 1 August 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Un Aventador cromat, un Batmobil, dar si un Viper ACR s-au intalnit in New York
Noutati-auto

Va invitam sa vedeti de ce priveliste au avut parte locuitorii acestui mare oras ! Trei supermasini, trei diavoli pe roti. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 1 August 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Iata care sunt cele mai vizualizate reclame auto din toate timpurile
Noutati-auto

Vreti sa aflati care sunt cele mai vizualizate spoturi publicitare auto din toate timpurile? Ei bine, in acest articol va invitam sa le vizualizati si sa ne spuneti parerea voastra despre ele

Imagini (0) Data: 31 July 2012 Comentarii (1)

GM si Manchester United anunta: Chevrolet este noul sponsor de pe tricourile echipei engleze
Noutati-auto

General Motors şi Manchester United au anunţat astăzi că Chevrolet va fi sponsorul de pe tricourile jucătorilor celei mai populare echipe de fotbal din lume începând cu sezonul 2014/2015. Chevrolet, partenerul auto oficial din prezent al clubului, va fi abia cel de-al cincilea sponsor înscris pe tricourile jucătorilor din istoria de 134 de ani a clubului.

Imagini (0) Data: 31 July 2012 Comentarii (0)

BMW Z4 GT3 a urcat pe podium in cursa de 24 de ore de la Spa
Noutati-auto

Ploaie foarte puternică, 16 perioade neutralizare şi mai multe tururi rapide: echipele private BMW şi piloţii acestora au avut parte de o cursă de 24 de ore de la Spa-Francorchamps (Belgia) care s-a dovedit a fi una halucinantă. După 508 tururi şi încă o întrecere palpitantă în Ardeni, maşina BMW Z4 GT3 #66, înscrisă de Vita4One Racing, a încheiat pe locul al treilea.

Imagini (6) Data: 31 July 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1731 :: 14.7MB