No SSO cookie

Intre timp in Rusia - M-am dus sa tai copacul de pe marginea drumului

voteaza
(5/ 1)
Intre timp in Rusia - M-am dus sa tai copacul de pe marginea drumului
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa urmariti un material video de tot rasul venit de la vecinii nostri rusi. De la comedie la soc, totul are un nume, Rusia. Daca v-am starnit curiozitatea, cititi mai departe.

 
 

Credeati ca acel "Dorel" exista doar la noi in Romania? Credeati ca doar la noi se poate asfalta fara inchiderea portiunii respective drum? Acel "Dorel" exista si la rusi, la prietenii nostri rusi.
De aceasta data, cineva s-a gandit ca ar fi bine sa taie copacii de pe marginea drumului fara sa avertizeze, fara sa puna vreun semn, fara absolut nimic. Poate acei taietori de copaci s-au gandit ca ar fi o idee buna sa puna atentia soferilor la incercare. Acest lucru s-a intamplat in momentul in care un copac a fost taiat si a cazut in mijlocul drumului. Ce s-a intamplat? Ei bine, asta trebuie sa vedeti voi in materialul video de mai jos. Nu uitati sa ne lasati impresiile voastre.



BONUS - O melodie sugestiva

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2257 :: 17.79MB