No SSO cookie

Iata cum este abordat un accident in cadrul unui raliu

voteaza
(5/ 1)
Iata cum este abordat un accident in cadrul unui raliu
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Poate sunteti curiosi sa aflati cum se comporta un pilot si un copilot atunci cand lucrurile nu sunt roz si are loc un accident. Noi v-am pregatit un astfel de material pe care va invitam sa-l urmariti.

 
 

Cursele sunt periculoase indiferent de ramura din care fac parte. De aceasta data insa avem pentru voi un material video din cadrul unui raliu.
Un accident banal poate pentru un raliu, insa cel mai interesant e modul in care a fost abordat. Calm si gluma, cam asta veti vedea. In plus, veti vedea incercarea copilotului de a iesi din masina. Din pacate, prima data s-a cam dat peste cap in masina, insa chiar si asa, nu s-a intamplat si a doua oara a fost cu succes. Daca vreti sa vedeti cum a fost abordat acest accident de pilot si copilot, sunteti invitati sa urmariti materialul video de mai jos.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2206 :: 22.18MB