No SSO cookie

GM si Manchester United anunta: Chevrolet este noul sponsor de pe tricourile echipei engleze

voteaza
(0/ 0)
GM si Manchester United anunta: Chevrolet este noul sponsor de pe tricourile echipei engleze
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors şi Manchester United au anunţat astăzi că Chevrolet va fi sponsorul de pe tricourile jucătorilor celei mai populare echipe de fotbal din lume începând cu sezonul 2014/2015. Chevrolet, partenerul auto oficial din prezent al clubului, va fi abia cel de-al cincilea sponsor înscris pe tricourile jucătorilor din istoria de 134 de ani a clubului.

 
 

Richard Arnold, Directorul Comercial al clubului, a anunţat semnarea contractului pentru o sumă confidenţială şi a declarat:

„Este un contract excelent şi pe termen lung pentru clubul nostru. Au trecut abia 6 săptămâni de parteneriat cu Chevrolet, însă aceştia s-au gândit deja la unele idei uimitoare de care vor beneficia atât părţile parteneriatului, cât şi cei 659 de milioane de fani ai clubului din întreaga lume. Compania este un partener important în cadrul turneului desfăşurat de noi în prezent şi ştiu că le-a făcut plăcere să aibă de-a face cu agitaţia generată de fanii noştri înfocaţi şi de meciurile cu casa închisă din Africa de Sud, China şi Europa. De acest angajament faţă de echipa Manchester United şi fanii săi vor beneficia toţi cei care ţin la acest club.”

Compania americană va înlocui compania Aon, al cărei parteneriat cu Manchester United a început în sezonul 2010/2011.

Alan Batey, Vicepreşedinte GM America de Nord, Vânzări şi Service, a declarat:

„Suntem extrem de mândri să asigurăm o legătură între marca noastră, Chevrolet, echipa Manchester United şi fanii săi înfocaţi din întreaga lume. Cifrele statistice referitoare la Manchester United sunt impresionante, însă această relaţie este mai presus de cifre – această relaţie vizează conexiunea dintre marca noastră şi emoţiile profunde din jurul echipei indiferent de locul în care merge aceasta.”

„Dacă este să ne gândim la valorile de bază ale companiei Chevrolet, la clienţii noştri dedicaţi din întreaga lume şi la istoria noastră de 100 de ani plină de evenimente, parteneriatul cu Manchester United este ideal. Iar faptul că suntem abia al cincilea nume înscris pe legendarele tricouri roşii este o adevărată onoare. Suntem nerăbdători să ne bucurăm de oportunităţile oferite de parteneriatul cu un club de o asemenea anvergură.”

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2150 :: 17.79MB