No SSO cookie
Germanii îsi intorc fata de la automobilele autohtone
Noutati-auto

Din ce în ce mai mulţi cumpărători germani îşi intorc faţa de la mărcile de automobile de fabricaţie autohtonă: Audi, Mercedes şi Volkswagen au înregistrat cifre de vânzări mult sub media pieţei. Singurele mărci cu o tendinţă ascendentă sun BMW şi Porsche, informează Rompres.

Imagini (0) Data: 10 September 2004 Comentarii (0)

Raidul off-road TouaregXperience a debutat în premiera nationala
Noutati-auto

Dealerul Porsche Bucuresti Nord şi Porsche Romania, în colaborare cu revista 4WD şi Taifun OffRoad Team, au organizat în zilele de 17 şi 18 iulie 2004, în premieră nationala raid-ul off-road TouaregXperience, dedicat posesorilor de maşini Volkswagen Touareg din Bucureşti.

Imagini (0) Data: 22 July 2004 Comentarii (0)

Audi A6 a primit distinctia "Automobilul de firma al anului 2004", la categoria sub 40.000 de euro
Noutati-auto

Porsche Romania, importator al mărcilor Audi, Volkswagen, Seat, Skoda şi Porsche, anunţă succesul noului Audi A6 la doua categorii mult râvnite pentru clasa din care face parte, în cadrul competitiei "Automobilul de firma al anului 2004”. Premiul este acordat de revista de specialitate FIRMENAUTO, în colaborare cu organizaţia DEKRA EXPERT.

Imagini (0) Data: 8 July 2004 Comentarii (0)

Seat Altea va fi disponibil pe piata româneasca din luna iunie
Noutati-auto

Seat Altea, ultima realizare a constructorului spaniol de automobile, va fi lansată pe piaţa româneasca în luna iunie, a declarat pentru Rompres Bogdan Militaru, director pentru marca Seat în cadrul holdingului Porsche Romania.

Imagini (0) Data: 13 April 2004 Comentarii (0)

Noul VW Golf vrea sa se impuna pe piata româneasca
Noutati-auto

Porsche România, importatorul automobilelor Volkswagen, a lansat, miercuri, pe piaţa românească cea de a 5-a generaţie a modelului VW Golf, model care a atras în numai două zile de la prezentare, un număr de 40 de cumpărători.

Imagini (0) Data: 12 February 2004 Comentarii (0)

Continental AG va construi la Sibiu o fabrica de subansamble auto
Noutati-auto

Concernul german Continental AG intenţionează să îşi extindă producţia în Romania, urmând să construiasca la Sibiu o fabrică de subansamble auto, compania devenind furnizor, pe lângă Volkswagen, şi al mărcilor Renault, Mercedes, BMW şi Porsche.

Imagini (0) Data: 4 November 2003 Comentarii (0)

FARA CUVINTE...
Prezentari

Primele poze ale Porsche 911 Turbo Cabrio

Imagini (0) Data: 24 July 2003 Comentarii (0)

Volkswagen a lansat pe piata româneasca noua generatie de utilitare Transporter si Multivan
Noutati-auto

Volkswagen Transporter şi Multivan sunt ultimele modele de vehicule comerciale ale companiei germane lansate, joi, pe piaţa autohtonă, de importatorul Porsche România.

Imagini (0) Data: 17 July 2003 Comentarii (0)

Ilie Nastase este noua imagine a Volkswagen în România
Noutati-auto

Reprezentanţa Volkswagen pe piaţa autohtonă, Porsche Romania, şi Ilie Năstase au semnat, luni, un parteneriat, prin care fostul tenisman român îşi va aduce contribuţia la imaginea companiei.

Imagini (0) Data: 7 July 2003 Comentarii (0)

Audi A3 a intrat oficial pe piata româneasca
Noutati-auto

Audi A3, noua generaţie a modelului sport al constructorului german din Ingolstadt, s-a lansat oficial şi pe piaţa românească, vânzările estimate până la sfârşitul lui decembrie fiind de circa 100 de unităţi, a declarat, în conferinţa de presă prilejuită de eveniment, Brent Valmar, director general Porsche Romania, importator oficial al mărcii.

Imagini (0) Data: 19 June 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1196 :: 18.87MB