No SSO cookie
50 de ani pentru autovehiculele comerciale usoare Mercedes-Benz
Prezentari

Sprinter: un best seller al tuturor timpurilor cu 1,3 milioane de autovehicule vandute. Autovehiculele comerciale usoare Mercedes-Benz au castigat pozitia de lider de piata in Europa Peste 4,5 milioane de autovehicule comerciale usoare construite in 50 de ani Totul a inceput cu L 319 in toamna anului 1955 la salonul IAA Frankfurt Autovehiculul Hanomag a reprezentat baza de plecare pentru cea de-a doua versiune a gamei MB 100 D si Vito: autovehicule comerciale usoare construite in Spania Cele trei categorii de autovehicule produse in prezent raspund tuturor necesitatilor clientilor.

Imagini (0) Data: 27 January 2006 Comentarii (0)

Noul Mercedes Benz SL
Noutati-auto

In anticiparea dezvaluirilor de la Show-ul Auto de la Geneva de anul acesta. Mercedes Benz ii tenteaza pe entuziasti cu detalii ale noii generatii de clasa SL, incluzand aici stirile despre noile V6 si V8, cat si o varianta upgradata V12 pentru modelul exclusiv SL 600.

Imagini (0) Data: 20 January 2006 Comentarii (0)

Noul Mercedes Clasa G
Noutati-auto

Noul Mercedes Clasa G, cu sapte locuri, este mai mare decat Clasa M si chiar decat Toyota Land Cruiser, model pe care-l depaseste in lungime cu aproape 20 de centimetri, potrivit Autoexpress.

Imagini (0) Data: 22 December 2005 Comentarii (0)

Un nou kit aerodinamic pentru Mercedes-Benz ML Model Range
Noutati-auto

La show-ul auto de la Essen 2005 seria Mercedes-Benz ML 500 va avea un nou pachet tehnologica cu scopul de a creea o masina exceptional, cu un design unic reprezentativ pentru piata SUV.

Imagini (0) Data: 24 November 2005 Comentarii (1)

Mercedes-Benz CLK DTM AMG Cabriolet - cea mai rapida decapotabila
Noutati-auto

Fac ce fac nemtii si sunt mereu primii in orice domeniu. Este si cazul masinilor cabrio, unde Mercedes-Benz a adus pe piata modelul CLK DTM Cabriolet, un adevarat "monstru" cu patru locuri preparat de AMG.

Imagini (0) Data: 13 October 2005 Comentarii (0)

Premiere mondiale Mercedes la Frankfurt Motor Show 2005: S-Class, R-Class, ML 63 AMG si Vision R63 AMG
Noutati-auto

In premiera mondiala la Frankfurt Motor Show 2005 Mercedes lanseaza 4 noi modele: noua S-Class, limuzina de lux a producatorului german, R-Class, variantele, sa le numim break ale modelelor deja cunoscute, versiunea de top a SUV-ului ML 63 AMG si Vision 63 AMG versiunea de top a conceptelor Grand Sports Tourer.

Imagini (0) Data: 13 September 2005 Comentarii (0)

Mercedes-Benz A-Class: cinci stele la testele EuroNCAP
Noutati-auto

Mercedes-Benz A-Class a obtinut cel mai bun rezultat din clasa sa la testele EuroNCAP, fiindu-i acordate cinci stele.

Imagini (0) Data: 7 July 2005 Comentarii (0)

Autoturismele Audi si Mercedes, cele mai fiabile, potrivit unui studiu german
Noutati-auto

Autoturismele Audi şi Mercedes sînt cele mai fiabile la cinci din şapte clase analizate, Audi ocupînd prima poziţie în trei cazuri, potrivit unui studiu realizat de Automobil Clubul German (ADAC).

Imagini (0) Data: 6 May 2005 Comentarii (2)

Smart a devenit o povara pentru Mercedes
Noutati-auto

Pentru prima data in ultimii doisprezece ani, Mercedes-Benz a inregistrat un record negativ, relateaza cotidianul ”Die Welt”.

Imagini (0) Data: 4 May 2005 Comentarii (0)

1,3 milioane autoturisme Mercedes, rechemate la service
Noutati-auto

Constructorul auto german DaimlerChrysler AG a anuntat ca va rechema la service aproximativ 1,3 milioane autoturisme Mercedes vandute in intrega lume, din cauza unor probleme tehnice la dinam, circuitul electric si la sistemul de franare, informeaza AFP.

Imagini (0) Data: 1 April 2005 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1025 :: 15.37MB