No SSO cookie

Iata limuzina realizata dintr-un Volkswagen Golf 1!

voteaza
(0/ 0)
Iata limuzina realizata dintr-un Volkswagen Golf 1!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Limuzinele sunt unele dintre cele mai luxoase masini, sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate si au un design deosebit. Sunt totusi limuzine mai putin extravagante, limuzine realizate pe baza unor modele compacte precum un Golf 1.

 
 
Aceasta limuzina a fost scoasa la vanzare pe eBay pentru suma de 3.700 de euro. Modelul de baza este un Volkswagen Golf 1 GTI din 1981 care a afost alungit. Pentru a avea un aer mai distins, proprietarul a optat pentru o noua grila frontala, schimband clasica grila Volkswagen cu una Mercedes.

Vanzatorul a specificat in descriere ca limuzina este dotata cu un nou sistem de franare, un nou sistem de evacuare, anvelope, jante, rezervor si parbriz noi. Propulsorul si transmisia sunt standard.

Interiorul este dotat cu doua banchete, geamuri electrice si un paravan mat care desparte zona soferului de cea a pasagerilor. Limuzina este dotata de asemenea si cu sistem de aer conditionat, dar care nu a fost conectat.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2486 :: 22.12MB