No SSO cookie

D'Ambrosio: Il pot bate pe Glock

voteaza
(0/ 0)
D'Ambrosio: Il pot bate pe Glock
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jerome D'Ambrosio a declarat ca spera sa faca o figura cat mai frumoasa la debutul sau in Formula 1 pentru echipa Virgin si ca are toate calitatile necesare pentru a-l concura pe coechipierul sau, germanul Timo Glock.

 
 
Noul pilot al echipei de Formula 1 Virgin Racing, belgianul Jerome D'Ambrosio, a declarat ca este increzator in sansele sale de a termina deasupra coechipierului sau Timo Glock in 2011, in ciuda faptului ca se va afla la sezonul sau de debut in F1.

D'Ambrosio s-a remarcat in sesiunea de teste rezervata tinerilor piloti, de dupa sfarsitul sezonului 2010, cand s-a clasat al doilea, pe un monopost Renault, dupa extrem de talentatul Daniel Ricciardo, dar inaintea tinerilor piloti ai lui Mercedes, Sam Bird, si ai lui McLaren, Gary Paffett.

Belgianul in varsta de 25 de ani il va inlocui la Virgin pe dezamagitorul Lucas di Grassi si se declara optimist in privinta debutului sau, chiar si in ciuda unei noi masini care va fi inaugurata extrem de tarziu si cu care n-o sa aiba prea mult timp la dispozitie sa se acomodeze.

'' Am multe de invatat, dar sunt rapid, increzator in calitatile mele si capabil sa ma acomodez cu circuite pe care nu le cunosc extrem de rapid, asa ca am incredere ca o sa pot sa-i fac o concurenta solida lui Timo si chiar, din cand in cand, sa-l inving pe acesta. '' a declarat Jerome D'Ambrosio.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0765 :: 17.78MB