No SSO cookie
BMW si Hyundai in pragul unui parteneriat?
Noutati-auto

Companiile BMW si Hyundai pregatesc un parteneriat in vederea dezvoltarii unui motor in comun.

Imagini (0) Data: 4 May 2012 Comentarii (0)

BMW M continuă colaborarea cu MotoGP
MotoGP

Unul dintre factorii care garantează succesul unui campionat cu priză la public este cooperarea pe termen lung între BMW M GmbH şi organizatorul MotoGP™, Dorna. BMW M a consolidat acest parteneriat, prin cooptarea lui Loris Capirossi - noul consultant Dorna MotoGP™ pentru siguranţă - ca expert BMW M MotoGP™.

Imagini (0) Data: 4 May 2012 Comentarii (0)

Revenire de succes în DTM: Priaulx în puncte pentru BMW
Noutati-auto

Hockenheim, 29 aprilie 2012. BMW s-a întors în DTM - şi imediat a intrat în acţiune la turbulenta cursă de deschidere a sezonului 2012, ce a avut loc pe Hockenheimring (Germania). Andy Priaulx (Marea Britanie), pilot BMW Team RBM, a fost singurul dintre cei şase piloţi BMW care a parcurs cele 40 de tururi fără vreun incident notabil.

Imagini (0) Data: 4 May 2012 Comentarii (0)

Modificari importante pentru BMW X1
Noutati-auto

BMW X1 a deschis segmentul SUV compact, devenind un succes remarcabil al marcii. Acum isi intareste pozitia pe piata cu o serie de imbunatatiri de design si tehnologii unice fata de competitie, asa cum este cutia de viteze cu 8 trepte, motorizari noi si pachetul de tehnologii BMW EfficientDynamics care includ si modul de functionare ECO PRO.

Imagini (9) Data: 3 May 2012 Comentarii (0)

"BMW eDrive" lansat la Salonul Auto de la Beijing, o data cu BMW i8 Spyder
Noutati-auto

"BMW eDrive": O noua denumire a tehnologiei transmisiei pentru toate automobilele viitoare, electrice si hibrid plug-in.

Imagini (15) Data: 26 April 2012 Comentarii (0)

BMW revine in campionatul german de turisme, DTM
Noutati-auto

BMW revine in campionatul german de turisme DTM dupa o absenta mult prea lunga, aproximativ 20 de ani. Producatorul german va veni cu o super masina si spera sa castige titlul. Daca vreti sa aflati mai multe detalii va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 26 April 2012 Comentarii (0)

Grupul Renault a investit peste 35 de milioane de euro in formarea angajatilor
Noutati-auto

Intre anii 2000 – 2011, Grupul Renault a realizat 5,5 milioane de ore de formare pentru angajatii sai. Grupul a pus in practica un dispozitiv de formare complex: 520 de formatori interni, doua centre de formare, 13 scoli de dexteritate si 11 spatii DOJO (spatii de „antrenament” in domeniul securitatii, calitatii si mediului).

Imagini (0) Data: 23 April 2012 Comentarii (0)

BMW M5 beneficiaza de un nou spot publicitar
Noutati-auto

Cei de la BMW tin foarte mult la modelul M5 si tocmai din aceasta cauza au produs un nou spot publicitar. Aveti ocazia sa revedeti puterea si stabilitatea acestui model de exceptie. Va invitam sa urmariti materialul video daca v-am starnit curiozitatea.

Imagini (9) Data: 22 April 2012 Comentarii (0)

Imagini spion cu BMW M135i
Noutati-auto

Fotografii au surprins viitorul model M135i a celor de la BMW in timpul unor teste. Ca de obicei, testele au avut loc pe celebra pista de la Nurburgring. Va invitam sa urmariti cateva imagini de exceptie cu acest model de exceptie.

Imagini (7) Data: 21 April 2012 Comentarii (0)

BMW si Toyota, impreuna
Noutati-auto

BMW Group si TMC semneaza un angajament de colaborare in cercetare.

Imagini (0) Data: 2 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1653 :: 15.32MB