No SSO cookie
Finala Mondială BMW Sailing Cup
Noutati-auto

BMW continuă parteneriatul cu Offshore Yachting Championship Romania şi în 2012. Programul de competiţii este deschis de o cursă cu tradiţie – Black Sea International Regatta, singura regată care se desfăşoară între două ţări cu ieşire la Marea Neagră.

Imagini (11) Data: 24 May 2012 Comentarii (0)

Un nou podium pentru BMW la Brands Hatch: Bruno Spengler încheie pe locul al doilea cu BMW Bank M3 DTM
Noutati-auto

Brands Hatch, 20 mai 2012. BMW Motorsport continuă să se bucure de succes în DTM: după victoria de la Lausitzring (Germania), în urmă cu două săptămâni, Bruno Spengler (Canada), pilot BMW Team Schnitzer, a avut noi motive de a sărbători pe podium la finalul cursei de la Brands Hatch (Marea Britanie).

Imagini (0) Data: 22 May 2012 Comentarii (0)

BMW M6 va fi noul safety car din MotoGP
MotoGP

Cei de la BMW continua colaborarea cu MotoGP si vor introduce noul M6 pe post de safety car. Daca vreti sa aflati mai multe despre acest subiect, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 20 May 2012 Comentarii (0)

BMW Seria 6 Gran Coupe disponibil in Romania din aceasta vara
Noutati-auto

Cu Seria 6 Gran Coupe, primul coupe cu 4 usi din istoria marcii, BMW extinde inca o data portofoliul de modele prin unul dintre cele mai elegante si exclusiviste modele pe care marca le-a creat vreodata.

Imagini (0) Data: 20 May 2012 Comentarii (0)

Divizia M a celor de la BMW a sarbatorit 40 de ani de existenta
Noutati-auto

Celebra divizie M a celor de la BMW a sarbatorit 40 de ani de existenta. Un eveniment important zicem noi. Daca v-am starnit curiozitatea, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (22) Data: 17 May 2012 Comentarii (0)

BMW Seria 1 premiu pentru cel mai pasionat fan la Campionatului European de Fotbal
Noutati-auto

BMW vine cu un premiu generos - un BMW Seria 1 pentru fanul cel mai înfocat al Campionatului European de Fotbal într-un concurs inovativ care se va desfăşura pe Facebook şi printr-o aplicaţie iPhone. Rezultatul: cel mai mare val mexican din istorie.

Imagini (7) Data: 17 May 2012 Comentarii (0)

TUNING: Predator BMW F800R
Tuning

Va invitam sa urmariti o creatie interesanta a unui tuner bulgar. Acesta a reusit sa ofere un aspect elegant si agresiv unei motociclete exceptionale, BMW F800R. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (13) Data: 17 May 2012 Comentarii (0)

BMW Group încă o dată alături de Noaptea Muzeelor
Noutati-auto

După participarea de succes de anul trecut, BMW Group este încă o dată alături de Noaptea Muzeelor. Parteneriatul se extinde acum dincolo de Bucureşti, la Cluj, o flotă de maşini MINI şi BMW fiind pusă la dispoziţia participanţilor pentru serviciul de taxi gratuit.

Imagini (5) Data: 17 May 2012 Comentarii (0)

Viteză, adrenalină şi un spectacol de Campion Mondial – BMW Motorrad Show
Noutati-auto

BMW Group mopolizează sfârşitul de săptămână cu o serie de evenimente de condus care implică multă adenalină. Nordul capitalei devine spaţiu de desfăşurare al cailor putere, cu sesiuni de teste şi training pentru clienţi: BMW M Drive Tour în cadrul aeroportului Băneasa şi BMW Motorrad Raider Training, într-un spaţiu special amenajat în cadrul parcării Selgros.

Imagini (7) Data: 16 May 2012 Comentarii (1)

BMW Motorrad Motorsport a sărbătorit prima dublă
Noutati-auto

BMW Motorrad Motorsport s-a transformat într-o echipă învingătoare în Campionatul Mondial de Superbike: Marco Melandri a câştigat în faţa lui Leon Haslam la Donington.

Imagini (6) Data: 15 May 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1586 :: 15.33MB