No SSO cookie

"BMW eDrive" lansat la Salonul Auto de la Beijing, o data cu BMW i8 Spyder

voteaza
(0/ 0)
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

"BMW eDrive": O noua denumire a tehnologiei transmisiei pentru toate automobilele viitoare, electrice si hibrid plug-in.

 
 

BMW i8 Concept Spyder si-a sarbatorit premiera mondiala la editia 2012 a Salonului Auto de la Beijing (23 aprilie - 2 mai 2012). Pe partea spate a automobilului se distinge  emblema eDrive ce desemneaza noua tehnologie de propulsie. In viitor, denumirea eDrive va identifica tehnologia transmisiei pentru toate automobilele electrice si hibrid plug-in ce vor fi produse de BMW i.

BMW eDrive cuprinde componentele transmisiei electrice: motorul electric dezvoltat intern de BMW, acumulatorul litiu-ion si sistemul inteligent de gestiune a transmisiei. Aceasta denumire marcheaza experienta unica a mobilitatii electrice de la BMW – placere de condus unica si emisii deosebit de mici. Acest lucru este posibil pentru ca intregul cuplu al motorului electric este disponibil chiar din momentul pornirii de pe loc, iar acceleratia se dezvolta continuu la automobilele electrice pana cand este atinsa viteza maxima. Celulele acumulatorului litiu-ion si sistemul inteligent de gestiune a motorului ofera si ele o crestere substantiala a autonomiei si a puterii masinii si sunt un element distinctiv BMW eDrive.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3819 :: 22.18MB