No SSO cookie
Volkswagen CrossGolf la salonul de la Paris
Noutati-auto

CrossGolf imbina universul SUV cu cel MPV - Caroserie cu design in stilul odelelor SUV compacte - Interior care are la baza conceptia lui Golf Plus, oferind o excelenta versatilitate si culori proaspete.

Imagini (0) Data: 6 October 2006 Comentarii (0)

Golf GTI conduce singur!
Noutati-auto

Una dintre cele mai importante aspiratii din lumea auto este acum reala! Golf GTi va poarta printre viraje la viteza maxima, fara interventia dumneavoastra.

Imagini (0) Data: 6 July 2006 Comentarii (0)

Aniversare Volkswagen Golf cu numarul 24.000.0000
Noutati-auto

Povestea de succes a modelului a început în 1974. În 2002, producţia gamei Golf a depăşit-o pe cea a legendarului Beetle, astfel că s-a stabilit un nou record în cadrul mărcii Volkswagen.

Imagini (0) Data: 2 December 2005 Comentarii (0)

Noul Golf GT
Noutati-auto

Dupa Golf R32 si Golf GTI, Volkswagen lanseaza, la finalul anului 2005, o a treia versiune a masinii europene cu cel mai mare succes pe piata: Golf GT, un bolid care degaja dinamism prin toti porii. Acesta a fost prezentat in premiera la Salonul International Auto de la Frankfurt.

Imagini (0) Data: 3 October 2005 Comentarii (0)

Golf R32
Noutati-auto

O nouă ediţie a celui mai puternic Golf din istorie. Un model sport: 250 cai-putere, tracţiune integrală, viteză maximă 250 km/h. Modelul de top al gamei Golf va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.

Imagini (0) Data: 30 August 2005 Comentarii (0)

Concept de tuning special pentru Volkswagen Golf
Concepte

Cursanţii la Volkswagen Coaching GmbH au realizat un tuning special pentru două modele Golf, pe care le-au transformat în două superbe concepte. Versiunile modificate pot fi admirate la Berlin şi Wolfsburg. Automobilele se remarcă şi prin vopseaua specială - portocaliu şi galben, nuanţe care în mod normal sunt amprenta exclusivă a bolizilor Lamborghini, marca super-sportivă a grupului.

Imagini (0) Data: 14 July 2005 Comentarii (1)

Volkswagen Golf GTI primeste noi premii internationale
Noutati-auto

Noul Golf GTI continua cucerirea Europei adjudecându-şi noi premii. Renumita revista auto britanica “What car?” l-a desemnat ca fiind cea mai buna masina din clasa sa, în vreme ce uniunea jurnaliştilor auto din Slovenia i-a acordat premiul "Maşina Anului 2005 în Slovenia".

Imagini (0) Data: 31 January 2005 Comentarii (0)

LANSARE: Volkswagen Golf GTI
Prezentari

Volkswagen Golf GTI este disponibil şi pe piaţa românească

Imagini (0) Data: 6 January 2005 Comentarii (0)

Noul Golf 4MOTION este disponibil în România
Noutati-auto

Noul Volkswagen Golf, modelul numărul 1 în Europa, este disponibil acum pe piaţa românească şi în varianta echipată cu sistemul 4MOTION, entru tracţiune integrală. Noul Golf 4MOTION se lanseaza în versiunile de motorizare de 1,9 litri TDI 105 CP si 2,0 litri TDI 140 CP, versiunea pe benzina (2.0 litri FSI 150 CP) urmând a fi disponibilă în curând.

Imagini (0) Data: 11 October 2004 Comentarii (0)

Noul Golf GTI - un nou design, un nou motor, o noua fascinatie
Noutati-auto

Noul Golf GTI este deja pe drum, astfel că în această toamnă câţiva dintre cei mulţi vor putea conduce cea mai proaspătă generaţie GTI echipată cu un motor turbo cae va elibera nu mai puţin de 147 kW sau 200 CP.

Imagini (0) Data: 1 September 2004 Comentarii (1)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1600 :: 18.94MB