No SSO cookie
BMW se fabrica ecologic
Noutati-auto

Tehnologie avansata pentru productia BMW X3: alimentare cu hidrogen pentru echipamentele de manevrare a materialelor

Imagini (11) Data: 21 October 2010 Comentarii (0)

Fiat a inregistrat o pierdere neta de 281 milioane euro in al patrulea trimestru
Noutati-auto

Fiat SpA a inregistrat o pierdere neta de 281 milioane euro in al patrulea trimestru, in urma scaderii vanzarilor de camioane si de echipamente de constructii, relateaza Bloomberg.

Imagini (1) Data: 26 January 2010 Comentarii (0)

Navigon - O noua stacheta a miniaturizarii
Noutati-auto

In eterna cursa de a minituriza echipamentele electronice, noul Navigon se remarca in departamentul de sisteme de navigare prin satelit...

Imagini (1) Data: 24 July 2008 Comentarii (0)

Noul Nissan X-TRAIL
Noutati-auto

Noul Nissan X-TRAIL pare a avea un look familiar si o gama de abilitati similare cu vechea generatie, dar cu noul sasiu, noile motoare, noile echipamente, confortul imbunatatit, interiorul mai spatios si accentuarea abilitatilor off-road specifice, noul X-TRAIL face tot ce facea si modelul anterior, numai ca mult mai bine.

Imagini (5) Data: 11 December 2007 Comentarii (0)

Sistem de geometrie roti performant
Noutati-auto

La sfarsitul lunii iulie s-a incheiat seria de demonstratii cu cel mai nou si performant echipament de reglare a geometriei directiei. Hofmann Autotech Romania, ca importator si integrator de produse si solutii ale celor mai importanti producatori de echipamente pentru service auto din Romania, continua sa impuna standarde de calitate si productivitate pe piata romaneasca.

Imagini (0) Data: 7 August 2006 Comentarii (1)

Facelift si upgrade-uri de finisaje pentru Mazda 2
Noutati-auto

Mazda 2 supermini a avut parte de un facelift iar nivelele echipamentelor au fost imbunatatite. Preturile de baza au scazut si ele.

Imagini (0) Data: 20 March 2006 Comentarii (0)

Piata moto din România se extinde într-un ritm relativ lent
Moto

Cu toate că în cifre pare că piaţa moto din România are un ritm de creştere asccentuat, în realitate avansul înregistrat este destul de mic în comparaţie cu posibilităţile reale ale pieţei, aceasta datorită în general preţurilor relativ mari ale motocicletelor şi echipamentelor de protecţie.

Imagini (0) Data: 10 August 2004 Comentarii (0)

Serie limitata Renault Clio Extreme: senzatii extreme si în România
Noutati-auto

Renault Romania anunţă începerea comercializării seriei limitate Clio Extreme, un model cu o alură sportivă şi trendy care beneficiază de numeroase echipamente în standard.

Imagini (0) Data: 29 June 2004 Comentarii (1)

Motocicletele Jawa au revenit în România
Moto

Motocicletele Jawa au revenit pe piaţa românească la primul Salon de Motociclete, Accesorii şi Echipamente din România, organizat de Clubul Sportiv Pro-Bike, care s-a desfăşurat în zilele de sâmbătă 31 mai şi duminică 1 iunie, în incinta Complexului Sportiv Sala Polivalentă din Bucureşti.

Imagini (0) Data: 3 June 2003 Comentarii (1)

Opel va lansa modelul de lux Signum
Noutati-auto

Divizia europeana Opel a companiei general Motors va lansa in luna ianuarie a anului viitor un nou model, ce se va inscrie in segmentul berlinelor de lux. Opel a denumit aceasta prima noutate a anului 2003 Signum, constructorul precizind ca, gratie numeroaselor echipamente si accesorii, va putea intra in concurenta cu alte modele similare, precum Renault Avantime.

Imagini (0) Data: 4 November 2002 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1670 :: 18.92MB