No SSO cookie

Motocicletele Jawa au revenit în România

voteaza
(0/ 0)
Motocicletele Jawa au revenit în România
Moto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Motocicletele Jawa au revenit pe piaţa românească la primul Salon de Motociclete, Accesorii şi Echipamente din România, organizat de Clubul Sportiv Pro-Bike, care s-a desfăşurat în zilele de sâmbătă 31 mai şi duminică 1 iunie, în incinta Complexului Sportiv Sala Polivalentă din Bucureşti.

 
 
[poza1s] Firma importatoare a acestei binecunoscute mărci de motociclete este EBMotorbikes din Bucureşti, activitatea de vânzări a firmei debutând în luna martie a acestui an.
“Compania înfiinţată de noi s-a născut mai mult din pasiune pentru motociclete. Am ales să importăm Jawa fiindcă această marcă are deja un renume în România şi este cu mult mai apropiată ca preţ de posibilităţile financiare existente pe piaţa autohtonă”, a declarat, în exclusivitate pentru www.maşini.ro, Eugen Ioan, directorul societăţii.
[poza2d] Planurile de vânzări din acest an sunt de peste 30 de motociclete, însă acest număr corespunde numai unei estimări iniţiale. Cererea ar putea creşte şi datorită faptului că EBMotorbikes şi-a deschis un showroom în Bucureşti şi a introdus şi un sistem de rate la achiziţionarea uneia dintre cele 10 variante de motociclete, cu motoare de 50, 125 şi 350 de centimetri cubi, cu preţuri cuprinse între 3.281 şi 3.738 de euro.
În afară de Jawa, la această prima ediţie a salonului moto, vizitatorii au avut posibilitatea de a admira modele produse Piagio, Vespa, Gilera, Husaberg, Harley Davidson, Ducati, Moto Guzzi, KTM, Geely, Rewaco, Suzuki, Kawasaki, Yamaha, Aprilia şi Malaguti, alături de mai multe accesorii şi costume specifice.
[poza3s]Pe langă motocicletele de serie, pasionaţii au avut ocazia sa vadă, de asemenea în premieră în România, modelul Hot&Icy, o motocicletă customizată, “preparată” de firma Fat Dog Motorcycles din Bucureşti.
“Scopul principal al acestei manifestări a fost popularizarea şi deschiderea către public. Piaţa moto autohtonă este în continuă creştere şi această manifestare a mers pe ideea de a promova oferta moto existentă pe piaţă, venind în mod egal şi în sprijinul cumpărătorilor, cu o prezentare a produselor reprezentative şi a importatorilor, care au putut să îşi găsească noi clienţi”, a spus Dan Dobrescu, manager al acestui eveniment.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

Hy, doresc sa ma interesez si eu in vederea achizitionarii unei motociclete Jawa, ma puteti ajuta va rog cu un contact sau un site in acest sens ? Adresa de email: comenzi@grafic-adv.ro sau mess: grafic_adv.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0746 :: 22.09MB