No SSO cookie

Opel va lansa modelul de lux Signum

voteaza
(0/ 0)
Opel va lansa modelul de lux Signum
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Divizia europeana Opel a companiei general Motors va lansa in luna ianuarie a anului viitor un nou model, ce se va inscrie in segmentul berlinelor de lux. Opel a denumit aceasta prima noutate a anului 2003 Signum, constructorul precizind ca, gratie numeroaselor echipamente si accesorii, va putea intra in concurenta cu alte modele similare, precum Renault Avantime.

 
 
[poza1s]Signum va fi produs pe baza comuna existenta deja la modelul Epsilon sau la masinile din aceeasi familie a grupului General Motors, precum Saab 9-3 si Saturn Ion, si va fi propulsat de o gama de trei noi motoare ECOTEC, prevazute a fi lansate in premiera la jumatatea anului 2003. Noile motoare includ doua variante benzina de 154 si 175 CP si un V6 diesel de 180 CP.
Ca design exterior, noua gama Opel este "amestec" intre un Break si un Coupe insa este putin mai lung decit Vectra. Potrivit specialistilor, aparitia lui Signum este salutara, intrucit acesta se pare ca va ocupa locul ce va ramine vacant prin scoaterea din productie a modelului Opel Omega.
Productia Signum a fost anuntata la 70 000 de unitati.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2148 :: 22.09MB