No SSO cookie
Napoca Rally Academy din nou la Monte Carlo
Noutati-auto

Marco Tempestini si Dorin Pulpea vor lua startul in Raliul Monte Carlo 2012, unde vor concura cu un Subaru Impreza de grupa N.

Imagini (0) Data: 11 January 2012 Comentarii (0)

Tempesta merge la Monte Carlo!
Noutati-auto

Aproape 300 de echipaje au vrut sa ia startul la Monte Carlo cu ocazia aniversarii a 100 de ani a celebrului raliu, dar doar 100 au fost admise pe lista de start. Printre ele si echipajul Tempesta/Dorin Pulpea, castigatorul Cupei Europei de Est in 2009 si 2010.

Imagini (3) Data: 10 December 2010 Comentarii (0)

Dan Gârtofan s-a impus în prima etapa a Campionatului National de raliuri - Raliul Brasovului
Noutati-auto

Prima etapă a Campionatului National de Raliuri, Raliul Braşovului, s-a incheiat cu victoria cuplului Dan Gârtofan / Dorin Pulpea. Cei doi au dominat raliul pe întreaga durată, câştigând 9 probe speciale din totalul de 10. Ca şi în prima zi, Giri a rulat exact, fără să-şi asume riscuri inutile, şi a reuşit să repete victoria de anul trecut de pe teren propriu.

Imagini (0) Data: 29 March 2004 Comentarii (0)

Dan Gârtofan este câstigatorului Raliului Argesului 2003
Noutati-auto

După o evoluţie în care au reuşit să găsească raportul optim între consistenţă şi spectacol, Dan Gârtofan şi Dorin Pulpea au câştigat ediţia 2003 a Raliului Argeşului "Mahle & Cartex", potrivit site-ului rallyrom.ro.

Imagini (0) Data: 1 September 2003 Comentarii (0)

Volvo lansează cel mai mare și mai ambițios program de testare a mașinilor autonome din Marea Britanie
Noutati-auto

Cei de la Volvo se pregătesc de lansarea celui mai mare și mai ambițios program de testare a mașinilor autonome care va începe anul viitor. Decizia vine din dorința de a accelera introducerea unei tehnologii care promite să reducă considerabil accidentele de mașină, să decongestioneze traficul de pe străzile aglomerate și să ofere șoferilor mai mult timp liber.

Imagini (10) Data: 27 April 2016 Comentarii (0)

Primele informații despre noul Jaguar XF
Noutati-auto

Dorința celor de la Jaguar de a acapara o parte importantă din vânzările realizate în prezent de modelele germane este pe cale de a se intensifica, odată cu lansarea noului Jaguar XF, care va fi pus în vânzare începând din acest an. În timp ce F-Type poate fi tentant pentru clienții Porsche, XE duce o luptă acerbă cu BMW Seria 3, Jaguar F-Pace este în duel cu Audi Q5 și în timp ce modelul XJ este redesenat în această perioadă, iată că britanicii au mai găsit timpul necesar pentru a modifica versiunea actuală a lui XF.

Imagini (25) Data: 24 March 2015 Comentarii (0)

Rusia va avea un circuit de Formula 1 din 2014
Formula 1

Rusii nu s-au lasat mai prejos si au anuntat dorinta de a participa in competitia suprema din motorsport, Formula 1.

Imagini (0) Data: 31 January 2013 Comentarii (0)

Cei de la Maserati doresc sa concureze cu Porsche
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe despre dorinta celor de la Maserati, sau mai bine zis dorinta grupului Fiat.

Imagini (0) Data: 13 December 2012 Comentarii (0)

Fiat 500 cu motor de Ferrari 458 Italia
Noutati-auto

Da, din cate se pare exista aceasta dorinta mai inedita de felul ei. Cum ar fi sa conduceti o astfel de masinuta cu un motor atat de puternic? Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (8) Data: 25 June 2012 Comentarii (0)

Bentley isi extinde operatiunile in Rusia
Noutati-auto

Celor de la Bentley le-a mers bine pe teritoriul rus. Tocmai din acest motiv exista si dorinta de extindere. Daca sunteti curiosi si vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 18 June 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2077 :: 18.88MB