No SSO cookie
Noul Toyota Verso S, detalii complete
Noutati-auto

Toyota a lansat un inlocuitor pentru vechiul Yaris Verso. Noul model Verso S se bazeaza pe platforma actualului Yaris si reprezinta dorinta celor de la Toyota de a se impune in segmentul B.

Imagini (10) Data: 1 October 2010 Comentarii (1)

Paris Live: Standul Chatenet
Noutati-auto

Tendinta de minimalizare si dorinta de a produce vehicule mici si economice continua la Paris 2010. Iata oferta Chatenet, o varianta pentru marile aglomerari urbane.

Imagini (9) Data: 30 September 2010 Comentarii (1)

Iata noul Saab 9-4X!
Noutati-auto

Acestea sunt primele imagini cu noul Saab 9-4X. Noul model este viitorul crossover suedez care va fi lansat la Salonul Auto de la Los Angeles in noiembrie. Noul model reprezinta dorinta suedezilor de a deveni competitivi pe acest segment extrem de dificil.

Imagini (3) Data: 29 September 2010 Comentarii (0)

Toyota si Lexus pregatesc sase modele hibride si electrice
Noutati-auto

Toyota se pregateste sa lanseze o noua gama de modele hibride pana in 2012. Unul din factorii care contribuie la acesta dorinta de a diversifica gama de modele hibride si electrice este concurenta care creste pe acest segment nou.

Imagini (1) Data: 14 September 2010 Comentarii (0)

Prima masina Toyota - modelul AA
Utile

Modelul AA a fost prima masina Toyota pentru pasageri si a fost anuntata in septembrie 1936. Fondatorul Toyota, Kiichiro Toyoda, a dorit sa realizeze "o masina japoneza pentru public facuta folosing creierul si abilitatile oamenilor japonezi". Modelul AA a fost produs folosind numai tehnologie autohtona. Sitlul modelului se potrivea epocii si reflecta entuziasmul lui Kiichiro si dorinta sa de a realiza o masina pentru publicul larg.

Imagini (2) Data: 28 August 2010 Comentarii (0)

Top Gear cere hotarare judecatoreasca pentru mentinerea secretului The Stig
Noutati-auto

Top Gear va actiona in instanta dorinta actualului personaj The Sting de-a scrie o carte in care sa-si dezvaluie identitatea.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

Mai mult de 900 de clienti doresc noul Porsche 918 Spyder
Noutati-auto

Peste 900 de oameni si-au exprimat dorinta de a achizitiona noul Porsche 918 Spyder.

Imagini (1) Data: 27 April 2010 Comentarii (0)

Importanta afacerii Volkswagen-Suzuki
Noutati-auto

Volkswagen a cumparat anul trecut 20% din compania Suzuki. Aceasta cumparare face parte din dorinta celor de la Volkswagen a creste productivitatea.

Imagini (1) Data: 15 March 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Globalizarea gamei BMW cu Efficient Dynamics
Noutati-auto

BMW a lansat un nou promo pentru Efficient Dynamics, dorind sa demonstreze ca filosofia sa este un mod complet nou de a vedea universul automobilelor si reprezinta o solutie pentru gama de modele.

Imagini (1) Data: 17 February 2010 Comentarii (0)

Noua gama Renault Espace
Noutati-auto

Renault Espace a impinit 25 de ani de existenta si se afla la a patra generatie. Renault a pregatit pentru anul 2010 o noua gama de modele, dorind sa simplifice numarul de versiuni. Monovolumul Espace va primi noul propulsor Euro 5 de 2.0 litri Dci, cu filtru de particule.

Imagini (1) Data: 25 January 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2191 :: 15.26MB