No SSO cookie

Cei de la Maserati doresc sa concureze cu Porsche

voteaza
(5/ 1)
Cei de la Maserati doresc sa concureze cu Porsche
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre dorinta celor de la Maserati, sau mai bine zis dorinta grupului Fiat.

 
 

Cei de la Maserati doresc sa isi creasca vanzarile de opt ori si sa concureze cu germanii de la Porsche cu o strategie care include o noua versiune a principalului model, Quattroporte.

Noul automobil care este la a sasea generatie si care a fost lansat luni la Nisa, poate atinge o viteza de 307 kilometri pe ora. De asemenea, prin reducerea greutatii cu 100 de kilograme si folosirea unor motoare mai eficiente produse de Ferrari, modelul va avea un consum mai redus de carburant cu aproximativ 20%. Destul de impresionant pentru o astfel de masina.

Cei de la Fiat care detin Maserati, doresc sa vanda pana la 15.000 de automobile Quattroporte anul acesta. Masina va costa pana la 150.000 de euro in Europa si va concura astfel cu modelul Panamera Turbo a celor de la Porsche.

Pierluigi Santoro, proprietar a trei modele Maserati a declarat: "Cand conduci un Quattroporte te simti ca intr-o masina sport, dar te afli de fapt intr-un sedan de lux cu suficient spatiu pentru cinci persoane".

Dezvoltarea acestui brand este esentiala pentru directorul general al Fiat, Sergio Marchionne. Acesta doreste sa redreseze operatiunile europene ale grupului. Din cate se pare, cei de la Fiat anticipeaza ca vor avea pierderi de aproximativ 700 de milioane de euro in acest an.

Ramane de vazut cum se va descurca pe piata acest nou Maserati Quattroporte. In continuare noi va invitam sa ne lasati impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1855 :: 17.78MB