No SSO cookie
Productia de subansamble pentru Dacia Logan atrage firmele internationale
Noutati-auto

Mai mulţi furnizori de subansamble auto care nu sînt parteneri tradiţionali ai grupului Renault, cum ar fi divizia europeană a Ford, doresc să producă piese pentru modelul Logan, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, vicepreşedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe, citat de agenţia MEDIAFAX.

Imagini (0) Data: 19 July 2004 Comentarii (0)

Dacia 1300 va fi înlocuita de Logan
Noutati-auto

Ultimele autoturisme Dacia Berlina şi Break din gama 1300 vor părăsi miercuri, 21 iulie, liniile de montaj de la uzina din Mioveni. Productia va fi sistată deoarece din luna septembrie va începe vânzarea modelului Logan.

Imagini (0) Data: 16 July 2004 Comentarii (0)

4.200 de Logan au fost deja comandate doar pe baza pozelor
Noutati-auto

Cea mai aşteptata maşina de pe piaţa romanească din ultimii ani, Dacia Logan, este în mare voga la circa 3 săptămâni de la prezentarea sa oficială, informează Ziarul Financiar.

Imagini (0) Data: 5 July 2004 Comentarii (0)

1750 de români au platit avansul pentru Dacia Logan
Noutati-auto

Numărul clienţilor Dacia care au plătit avansul pentru achiziţionarea noului model Logan este de 1.750, potrivit datelor comunicate de oficialii Dacia.

Imagini (0) Data: 23 June 2004 Comentarii (0)

Dacia va produce 35 de Logan pe ora
Noutati-auto

Dacia poate produce în prezent, pe platforma de la Mioveni, 30 de autovehicule Logan pe oră, a declarat Simon Valin, director executiv industrial în cadrul Dacia Group Renault. El a precizat că au fost facute deja pregătirile pentru creşterea capacităţii de producţie la 35 de vehicule pe oră.

Imagini (0) Data: 15 June 2004 Comentarii (0)

Cât costa Dacia Logan de 5.000 de euro?
Noutati-auto

Până la lansarea versiunii de bază a modelului Dacia Logan de 5.000 de euro, care va fi disponibiă pe piaţă anul viitor, versiunile care vor fi comercializate în România vor costa între 5.700 şi 8.000 de euro, în funcţie de versiune şi dotări.

Imagini (0) Data: 14 June 2004 Comentarii (1)

Dacia Logan va afecta usor vânzarile de Renault Clio Symbol pe piata româneasca
Noutati-auto

Lansarea comercială a noului model Dacia Logan, pe data de 9 septembrie, va afecta uşor vânzările de Renault Clio Symbol pe piaţa românească, apreciază reprezentanţii companiei Renault România.

Imagini (0) Data: 10 June 2004 Comentarii (0)

EXCLUSIVITATE: Foto Dacia Logan - asamblare pe linia de fabricatie de la Pitesti (1)
Noutati-auto

Vă prezentăm în exclusivitate etapele de producţie Dacia Logan realizate în Uzina Dacia din Piteşti. Precizăm că în uzină nu s-a construit o linie specială de asamblare pentru Logan, maşina fiind montată în acelaşi flux cu celelalte modele.

Imagini (0) Data: 4 June 2004 Comentarii (0)

Galerie foto Dacia Logan
Prezentari

Galerie foto Dacia Logan (2)

Imagini (0) Data: 3 June 2004 Comentarii (0)

Dacia Logan: A venit vremea sa fie prezentata oficial!!
Noutati-auto

Începând cu miercuri, 2 iunie, Dacia Logan este prezentată oficial de situl media al companiei Renault. Cu această ocazie cititorii site-ului www.masini.ro au ocazia de a afla toate detaliile tehnice, dotările, preţurile şi multe alte aspecte oficiale despre Dacia Logan, toate preluate prin intermediul departamentului de media al companiei franceze.

Imagini (0) Data: 2 June 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1123 :: 18.84MB