No SSO cookie
Dacia a vândut peste 95.000 de vehicule în 2004
Noutati-auto

Odată cu succesul modelului Logan, Dacia a realizat, anul trecut, vânzări în creştere cu 38,6%, atingând un total de 95.296 unităţi, ceea ce consolidează poziţia de lider pe piaţa autohtonă a constructorului.

Imagini (0) Data: 6 January 2005 Comentarii (0)

Dacia va opri productia modelului Solenza pentru a se concentra pe Logan
Noutati-auto

Societatea Automobile Dacia Pitesti va inceta, la sfarsitul lunii martie a anului viitor, fabricarea modelului Solenza, lansat in luna aprilie a anului 2003, pentru a se concentra pe productia Logan, a declarat, miercuri, directorul general al companiei, Francois Fourmont.

Imagini (0) Data: 16 December 2004 Comentarii (0)

Dacia Logan a înregistrat peste 30.000 de comenzi în primele trei luni de comercializare
Noutati-auto

Până la sfârşitul lunii noiembrie Dacia Logan a înregistrat peste 30.00 de unităţi comandate de la lansarea sa în septembrie 2004, un număr de aproape 15.000 fiind deja livrate pe piaţa din România, iar alte 4.300 fiind vândute la export. In aceste condiţii, Logan este modelul cel mai vândut pe piaţa românească în noiembrie 2004.

Imagini (0) Data: 9 December 2004 Comentarii (0)

Politia Rutiera Româna s-a dotat cu 43 automobile Dacia Logan
Noutati-auto

Automobile Dacia a livrat vineri, 5 noiembrie, cheile celor 43 de vehicule Logan destinate Poliţiei Rutiere Române. Aceste vehicule fac obiectul unui contract care prevede livrarea unui lot total de 1.500 de unităţi din gama Dacia (Logan, Solenza şi vehicule utilitare), contract încheiat cu Ager Leasing, ce se desfăşoară pe o perioadă de 2 ani şi are o valoare de 13,2 milioane euro.

Imagini (0) Data: 5 November 2004 Comentarii (0)

Dacia Logan s-a vândut în peste 8.000 de exemplare
Noutati-auto

Dacia a vandut pana acum, in total, un număr de 8.095 de unitati din noul model Logan, dintre care 561 de masini au fost exportate, în condiţile în care modelul a fost lansat cu numai o lună în urmă.

Imagini (0) Data: 20 October 2004 Comentarii (0)

Dacia are un plan de vânzari de circa 18.000 de Logan în acest an
Noutati-auto

În urma cererilor masive pentru nou lansatul Logan, model care a intrat oficial pe piaţă joi, 9 septembrie la ora 0:00, planurile de vânzări pentru acest model au crescut la circa 18.000 de unităţi până la sfârşitul anului, faţă de circa 12.000 prevăzute iniţial, a declarat pentru www.masini.ro, Anne Francois, director executiv de comunicare al companiei Dacia.

Imagini (0) Data: 9 September 2004 Comentarii (0)

Dacia Logan a trecut cu succes primul examen al presei de specialitate din România
Noutati-auto

Pe şosele din Cappadochia, Turcia, a avut loc vineri şi sâmbătă, în premieră internaţionala, drive testul Logan, organizat de Dacia Groupe Renault. La volanul autoturismelor marca Dacia Logan s-au aflat ziarişti romani, provenind de la publicaţiile de specialitate şi de la emisiunile auto ale mai multor televiziuni.

Imagini (0) Data: 6 September 2004 Comentarii (0)

Reteaua Dacia sarbatoreste lansarea comerciala a modelului Logan, între 9 si 13 septembrie
Noutati-auto

Logan va fi comercializat în România începând cu 9 septembrie 2004. Pentru a permite tuturor să descopere noul model atât de mediatizat după prezentarea sa la începutul lunii iunie, Dacia organizează în toată reţeaua sa comercială o amplă operaţiune « Porţi Deschise », între 9 şi 13 septembrie. În cadrul acestui eveniment excepţional vor fi organizate numeroase animaţii comerciale, prilej de bucurie atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici.

Imagini (0) Data: 3 September 2004 Comentarii (0)

Dacia Logan a acumulat deja peste 6.000 de comenzi si beneficiaza de noi instrumente de finantare
Noutati-auto

Automobile Dacia a înregistrat până la data de 22 iulie 2004, peste 6.000 de comenzi pentru Logan, în condiţiile în care planul de vânzări pentruacest model, exprimat de conducerea companiei este de circa 12.000 de unităţi până la sfârşitul anului.

Imagini (0) Data: 22 July 2004 Comentarii (0)

Financial Times aseamana Dacia Logan cu Frankenstein
Noutati-auto

Dacia Logan s-a aflat în centrul celor mai agresive eforturi depuse vreodată la Renault pentru micşorarea costurilor, multe dintre componente fiind împrumutate de la alte modele ale grupului, ceea ce a condus la crearea unui autoturism asemanător monstrului creat de Frankenstein, titrează ziarul britanic Financial Times în ediţia de marţi.

Imagini (0) Data: 21 July 2004 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0521 :: 15.31MB