No SSO cookie
PRIMA echipă Chevrolet Aveo participantă la Raliul Mongoliei trece linia de sosire
Noutati-auto

PRIMA echipă Chevrolet Aveo participantă la Raliul Mongoliei a trecut linia de sosire din Ulan Bator. După ce a străbătut 15 ţări, făcând faţă deşerturilor aride, trecând prin râuri şi escaladând drumuri de munte stâncoase, echipa nu a pierdut nicio clipă din vedere scopul: strângerea de fonduri pentru organizaţiile umanitare dedicate copiilor.

Imagini (6) Data: 3 September 2012 Comentarii (0)

Noutăţi Chevrolet la Salonul Auto de la Paris 2012
Noutati-auto

Pe lângă premiera mondială a modelului Trax, un SUV de mici dimensiuni, Chevrolet va prezenta şi alte noutăţi la Salonul Auto de la Paris, ediţia 2012. Cu un total de 10 modele noi lansate în decurs de doar 18 luni, de la începutul anului 2011, legendara marcă americană îi întâmpină pe clienţii europeni cu o oferă bogată.

Imagini (6) Data: 29 August 2012 Comentarii (0)

Chevrolet lansează o provocare producătorilor de film debutanţi
Noutati-auto

Pentru concursul de filme MOFILM Londra din acest an, Chevrolet şi MOFILM, o comunitate artistică internaţională, lansează o provocare către producătorii de film debutanţi din întreaga lume pentru a surprinde unul dintre cele mai pasionante momente împărtăşite de orice suporter din lume.

Imagini (0) Data: 25 August 2012 Comentarii (0)

A 60-a aniversare a legendarului autovehicul sport, Chevrolet Corvette
Noutati-auto

Ştiaţi că, în afară de hitul clasic al lui Prince, există alte peste 600 de melodii din toate genurile muzicale şi toate generaţiile care menţionează cuvintele „Chevrolet”, „Chevy” sau denumirea unui model Chevrolet în versurile lor?

Imagini (0) Data: 24 August 2012 Comentarii (0)

Un Chevrolet Pickup de 1100 cai putere isi face de cap pe o autostrada
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti ce poate face acest Chevrolet Pickup de 1100 cai putere cu masini precum Dodge Viper, Corvette si nu numai.

Imagini (0) Data: 14 August 2012 Comentarii (0)

Chevrolet Trax, pregatit pentru premiera mondiala de la Paris
Noutati-auto

Chevrolet a inventat SUV-ul cu peste 75 de ani în urmă, odată cu lansarea modelului Suburban Carryall, în 1935. Peste doar câteva săptămâni, nou-nouţul Chevrolet Trax va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Paris, pe 27 septembrie. Trax va întregi oferta Chevrolet de SUV-uri, alături de modelul Captiva.

Imagini (4) Data: 14 August 2012 Comentarii (0)

Accesorii de vara pentru Chevrolet Captiva
Noutati-auto

Vara este perioada în care cei mai mulţi dintre noi pleacă în vacanţă. Noi, cei de la Chevrolet, considerăm că o bună parte din distracţia din timpul vacanţei ar trebui să fie reprezentată de călătorie, nu doar de destinaţie. De aceea, modelul Chevrolet Captiva, precum şi toate celelalte modele ale noastre, sunt disponibile cu numeroase accesorii, care vă pot oferi o călătorie plăcută şi sigură.

Imagini (0) Data: 8 August 2012 Comentarii (0)

GM si Manchester United anunta: Chevrolet este noul sponsor de pe tricourile echipei engleze
Noutati-auto

General Motors şi Manchester United au anunţat astăzi că Chevrolet va fi sponsorul de pe tricourile jucătorilor celei mai populare echipe de fotbal din lume începând cu sezonul 2014/2015. Chevrolet, partenerul auto oficial din prezent al clubului, va fi abia cel de-al cincilea sponsor înscris pe tricourile jucătorilor din istoria de 134 de ani a clubului.

Imagini (0) Data: 31 July 2012 Comentarii (0)

Cei trei membri ai echipei Chevrolet Aveo, participante la raliul umanitar Mongol Rally, ajung in Asia
Noutati-auto

PRIMA echipă Chevrolet Aveo participantă la raliul umanitar Mongol Rally a parcurs o distanță de peste 3.500 km, străbătând 11 țări europene, din totalul celor 14.000 km ai călătoriei desfăşurate fără rezerve, fără asistenţă și fără o rută prestabilită din cadrul raliului Mongol Rally, din Marea Britanie până în Mongolia, pentru a strânge fonduri în scopul ajutorării copiilor.

Imagini (0) Data: 28 July 2012 Comentarii (0)

Chevrolet va fi Partenerul Auto Oficial al FC Liverpool
Noutati-auto

Chevrolet a anunţat semnarea unui contract pe 4 ani cu clubul de fotbal Liverpool, devenind Partenerul Auto Oficial al acestuia.

Imagini (0) Data: 27 July 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2696 :: 15.37MB