No SSO cookie
Chevrolet va fi Partenerul Auto Oficial al Manchester United
Noutati-auto

Chevrolet va încheia un parteneriat pe cinci ani cu gigantul din Barclays Premier League, Manchester United, pentru a deveni Partenerul Auto Oficial al clubului. Astăzi, Chevrolet a anunţat că fanii vor fi principalii beneficiari ai sponsorizării. Marca se va concentra pe aducerea suporterilor clubului şi a fanilor fotbalului din toată lumea mai aproape de joc ca oricând.

Imagini (0) Data: 1 June 2012 Comentarii (0)

Chevrolet va include un nou model în gama de autovehicule: un SUV de dimensiuni mici
Noutati-auto

Zurich. Chevrolet anunţă includerea unui SUV de dimensiuni mici în gama de autovehicule. Modelul Chevrolet Trax va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Paris în septembrie 2012.

Imagini (0) Data: 14 May 2012 Comentarii (0)

General Motors prezinta viziunea asupra prototipului Chevrolet EN-V 2.0 la Beijing
Concepte

General Motors a prezentat la Auto China 2012 viziunea companiei asupra prototipului Chevrolet EN-V 2.0, versiunea urmatoare a conceptului revolutionar de mobilitate prezentat de companie la Expozitia Mondiala din 2010 de la Shanghai.

Imagini (0) Data: 26 April 2012 Comentarii (0)

General Motors prezintă viziunea asupra prototipului Chevrolet EN-V 2.0 la Beijing
Noutati-auto

Beijing – General Motors a prezentat la Auto China 2012 viziunea companiei asupra prototipului Chevrolet EN-V 2.0, versiunea următoare a conceptului revoluţionar de mobilitate prezentat de companie la Expoziţia Mondială din 2010 de la Shanghai.

Imagini (0) Data: 24 April 2012 Comentarii (0)

Chevrolet a înregistrat vânzări record la nivel global în primul trimestru al anului
Noutati-auto

DETROIT - Chevrolet a vândut 1,18 milioane de autovehicule în întreaga lume în primele trei luni ale anului 2012, reprezentând o creştere cu 6,5% faţă de primul trimestru al anului 2011 şi înregistrând astfel cel de-al şaselea trimestru consecutiv în care marca Chevrolet a avut vânzări record. În ultimii doi ani, Chevrolet s-a dezvoltat mai rapid decât alte mărci cu volum mare de producţie, atingând o cotă de piaţă de 6,3%.

Imagini (0) Data: 23 April 2012 Comentarii (0)

Ofertele Chevrolet pornesc de la 4.698 Euro cu TVA inclus
Noutati-auto

Prin programul Remat, noul Chevrolet Aveo, cel mai sigur autovehicul din segmentul său, poate fi achiziţionat la preţuri începând de la 6.432 Euro cu TVA şi trei prime de casare incluse. Ofertă este valabilă până la 30 aprilie 2012, în limita stocului disponibil.

Imagini (0) Data: 17 April 2012 Comentarii (0)

Chevrolet Europe anunta o cota de piata record pentru primul trimestru
Noutati-auto

Vanzarile Chevrolet Europe au crescut cu 7,8% atingand cea mai buna cota de piata din toate timpurile, cu o valoare de 1,36%. Vanzarile din industria auto au scazut cu 8,7%, fiind afectate in special pietele din sud.

Imagini (0) Data: 12 April 2012 Comentarii (0)

Chevrolet Impala 2014 la New York Motor Show 2012
Prezentari

Cei de la Chevrolet si-au prezentat in cadrul Salonului Auto de la New York modelul Impala 2014. Un model cu traditie, la fel ca si Camaro.

Imagini (8) Data: 5 April 2012 Comentarii (0)

TUNING: Chevrolet Camaro 1968
Tuning

Chevrolet Camaro, o masina extraordinara, un adevarat muscle car. Va invitam sa urmariti ce modificari a efectuat designerul auto Bo Zolland la acest model clasic.

Imagini (7) Data: 26 March 2012 Comentarii (0)

S-a lansat programul Chevrolet 3+
Noutati-auto

Chevrolet are grija de clientii sai. Iata si preturile recomandate de compania americana pentru Romania.

Imagini (0) Data: 21 March 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2008 :: 15.32MB