No SSO cookie
General Motors suspenda productia in urma crizei din Japonia
Noutati-auto

General Motors a fost obligata sa suspende, in Louisiana, productia modelelor Chevrolet Colorado si GMC Canyon, din cauza lipsei subansamblelor care se produc in Japonia.

Imagini (1) Data: 18 March 2011 Comentarii (0)

GENEVA LIVE: Standul Irmscher
Noutati-auto

Irmscher este un tuner german specializat in modelele GM, iar pentru a marca lansarea noului Chevrolet Camaro in Europa, acestia au realizat un creat o serie limitata bazata pe studiul de caz i42 lansat anul trecut la Essen Motor Show.

Imagini (29) Data: 1 March 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Conceptul Opel Zafira Tourer prezentat in detaliu
Noutati-auto

Opel a lansat doua video-uri noi de promovare a conceptului Zafira Tourer. Partea frontala este inspirata de modelul Opel Ampera, versiunea europeana a modelului Chevrolet Volt. Spre deosebire de Meriva, noul Zafira nu va beneficia de usile FrexDoors, usi cu deschidere inversa.

Imagini (1) Data: 28 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Inca o reclama pentru Camaro
Noutati-auto

Masini.ro va prezinta cea de a doua reclama pentru Chevrolet Camaro, din seria noii campanii publicitare a producatorului american.

Imagini (1) Data: 4 February 2011 Comentarii (0)

Cruze hatchback va fi lansat in premiera mondiala la Geneva 2011
Noutati-auto

Noul model, Cruze hatchback, va profita de succesul global al celui mai popular autovehicul Chevrolet si va consolida renumele de producator de top al Chevrolet in Europa.

Imagini (1) Data: 1 February 2011 Comentarii (0)

Un nou recall la General Motors
Noutati-auto

General Motors efectueaza un recall care vizeaza gama de SUV-uri si camionete Cadillac, Chevrolet si GMC.

Imagini (3) Data: 18 January 2011 Comentarii (0)

Opel va creste calitatea noilor modele
Noutati-auto

Opel va creste calitatea noilor modele, devenind un brand mai premium. Acest lucru se datoreaza planului celor de la Chevrolet de a-si dubla vanzarile in urmatorii cinci ani. Cele doua companii al grupului GM ar concura astfel una impotriva celeilalte, de accea Opel a decis sa creasca raportul calitatii.

Imagini (1) Data: 10 January 2011 Comentarii (0)

VIDEO: O soferita face ravagii in SUA
Noutati-auto

Chevrolet-ul Camaro este una dintre cele mai notorii muscle car-uri americane, iar doamna din video-ul de mai jos doreste sa demonstreze acest lucru. Cu toate ca este un model mai vechi, soferita doritoare de burnout-uri a reusit sa faca un show adevarat atunci cand a incercat sa scape de politie.

Imagini (1) Data: 3 January 2011 Comentarii (0)

General Motors pregateste un recall de 100.000 unitati
Noutati-auto

Cateva probleme ale diferitelor modele de sub umbrela GM, au dus la un recall masiv care include modelele Cadillac CTS si Escalade, dar si camionetele Chevrolet si GM.

Imagini (6) Data: 27 December 2010 Comentarii (0)

Claudiu David se pregateste pentru NASCAR
Noutati-auto

Pilotul roman are planuri mari care vizeaza continentul american si faimoasa competitie NASCAR. Recent, Claudiu David a terminat cursurile NASCAR, masina de pregatiri fiind un Chevrolet Impala.

Imagini (1) Data: 15 December 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1622 :: 18.78MB