No SSO cookie

General Motors pregateste un recall de 100.000 unitati

voteaza
(0/ 0)
General Motors pregateste un recall de 100.000 unitati
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cateva probleme ale diferitelor modele de sub umbrela GM, au dus la un recall masiv care include modelele Cadillac CTS si Escalade, dar si camionetele Chevrolet si GM.

 
 
General Motors pregateste un recall de aproape 100.000 de masini, impartite in doua campanii separate, in colaborare cu NHTSA (U.S. National Highway Traffic Safety Administration).


GM a anuntat ca va include in prima etapa a recall-ului aproape 96.000 unitati Cadillac CTS sedan, fabricate intre anii 2005-2007, datorita unor probleme aparute la sistemul de reglare al scaunelor fata, care datorita folosirii repetate, poate duce la defectarea sistemului de detectie al pasagerului, si implicit, duce la dezactivarea airbag-ului aferent.


Dealerii producatorului vor repara problema gratis, insa GM trebuie sa stabileasca data la care va incepe recall-ul si ordinea in care se va desfasura.


Cea de a doua etapa a recall-ului, implica aproximativ 1.260 unitati Cadillac Escalade, Chevrolet Avalanche si Silverado 1500, precum si GMC Sierra 1500, toate de fabricatie 2010. Masinile respective ar putea prezenta probleme la crucea cardanica care transmite miscarea la puntea spate. Crucea cardanica se poate deplasa de pe caneluruile care-i asigura fixarea ducand astfel la intreruperea functionarii puntii spate, sau chiar blocarea acesteia.
Soferul ar fi pus in dificultate, neputand pastra directia in mod corespunzator, existand si riscul accidentelor.


General Motors a estimat o posibila data de incepere a recall-ului, undeva in ianuarie 2011.

 
Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2851 :: 15.2MB