No SSO cookie

Opel va creste calitatea noilor modele

voteaza
(0/ 0)
Opel va creste calitatea noilor modele
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel va creste calitatea noilor modele, devenind un brand mai premium. Acest lucru se datoreaza planului celor de la Chevrolet de a-si dubla vanzarile in urmatorii cinci ani. Cele doua companii al grupului GM ar concura astfel una impotriva celeilalte, de accea Opel a decis sa creasca raportul calitatii.

 
 
Surse din interiorul companiei indica faptul ca Opel va abandona strategia de a oferi modele accesibile si va incepe sa produca modele de o calitate superioara si tehnologie premium. Aceste schimbari vor permite celor de la Chevrolet sa lanseze o noua serie de modele ieftine.

Primul model care va marca aceasta trece va fi noul MPV cu sapte locuri. Acesta nu va fi doar un simplu inlocuitor pentru actualul Zafira, noul model va fi mai spatios si mai sofisticat, devenind astfel un competitor mai serios pentru noul Ford S-Max si Galaxy.

Actualul Zafira va primi un facelift si va fi produs in continuare, in timp ce Chevrolet va comercializa o versiune mai accesibila, noul Orlando. Surse din interiorul companiei au declarat ca cei doi producatori au tinte diferite, Chevrolet se va axa pe modele accesibile, in timp ce Opel va oferi modele complexe, cu un design si tehnologie revolutionara.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1933 :: 22.18MB