No SSO cookie
Pretul Chevrolet Spark (noul Matiz) incepe de la 7.850 de euro, cu toate taxele incluse
Noutati-auto

Peste doua saptamini isi va face aparitia pe piata un model care va concura direct autohtonul Matiz, al doilea model ca vinzari dupa vedeta Dacia Logan. Din 20 iunie, „Micul gigant” produs la Craiova va trebui sa se lupte cu „geamanul” Chevrolet Spark, o masina care s-a nascut sub licenta americana in aceeasi uzina sud-coreeana, Daewoo, de unde a fost importat si Matiz.

Imagini (0) Data: 7 June 2005 Comentarii (0)

Noul Chevrolet Matiz îsi face debutul la Geneva Motor Show
Noutati-auto

Noua versiune a uneia dintre cele mai populare maşini pe străzile României dar şi ale Europei, este gata să intre în scenă. Rebrandat Chevrolet de către compania producătoare GM-Daewoo, noul Matiz face o primă impresie la Salonul Auto de la Geneva, urmând a intra în vânzare în luna aprilie.

Imagini (0) Data: 22 February 2005 Comentarii (0)

LANSARE: Chevrolet Lacetti Station Wagon
Prezentari

Chevrolet Lacetti Station Wagon completează trioul de clasă compactă

Imagini (0) Data: 28 October 2004 Comentarii (0)

GM-Daewoo prezinta noul Chevrolet Matiz la Paris Motor Show
Noutati-auto

GM-Daewoo, companie care din 2005 va fi rebrandată ca Chevrolet în toate statele din Europa se înnoieşte cu ocazia salonului auto de la Paris, unde expune două noi modele, noul Chevrolet Matiz M3X, alături de conceptul SX3.

Imagini (0) Data: 28 September 2004 Comentarii (2)

LANSARE: Chevrolet Lacetti este disponibil si în România
Noutati-auto

Opel România, importator al mărcilor Opel şi Chevrolet, lansează la vânzare, pe piaţa internă, începând din 17 aprilie, noul model Chevrolet Lacetti, ultimul produs al companiei GM Daewoo. Cu acestă ocazie, importatorul inaugurează şi săptamana portilor deschise Chevrolet Lacetti , care se va desfăşura în perioada 17-24 aprilie la toţi dealerii Chevrolet din Romania.

Imagini (0) Data: 16 April 2004 Comentarii (0)

EXCLUSIVITATE: Un nou importator Opel si Chevrolet si-a facut aparitia în piata auto româneasca
Noutati-auto

Union Motors este cel mai nou importator al mărcilor Opel şi Chevrolet care a intrat pe piaţa auto din România, în urma unei investiţii de peste 4 milioane de euro, constând într-un sediu modern ce include birouri, showroom, service şi depozit de piese de schimb, a declarat în exclusivitate pentru www.masini.ro Helmuth Tiderle, director de vânzări al companiei.

Imagini (0) Data: 20 February 2004 Comentarii (0)

Chevrolet C6 Corvette a câstigat onorurile publicului la Detroit Auto Show
Noutati-auto

Cel mai "fierbinte" stil, combinat cu accente clasice, iată secretul care a făcut din modelul Chevrolet C6 Corvette cea mai apreciată maşină a publicului vizitator al Salonului Auto de la Detroit, vehiculul primind dinstincţia Best New Design din partea Yahoo! Autos, în urma voturilor centralizate de la vizitatori.

Imagini (0) Data: 13 January 2004 Comentarii (0)

LANSARE: Chevrolet Kalos
Prezentari

Chevrolet Kalos: Design italian atractiv şi un bun raport calitate-preţ

Imagini (0) Data: 9 October 2003 Comentarii (0)

GM Daewoo intra pe piata româneasca si intentioneaza sa vânda 300 de masini Chevrolet în acest an
Noutati-auto

GM Daewoo, compania care aduce Chevrolet în România - este vorba de modelele Daewoo produse de companie şi acum re-brandate - se aşteaptă să comercializeze circa 300 de maşini Chevrolet în acest an, pentru ca anul viitor, totalul vânzărilor să se ridice la 1.500 de unităţi, a declarat site-ului www.masini.ro, Cristian Oltean, PR manager al reprezentanţei GM din România.

Imagini (0) Data: 24 September 2003 Comentarii (1)

Masinile Daewoo importate în România se vor numi Chevrolet
Noutati-auto

General Motors va înlocui numele mărcii Daewoo cu Chevrolet dacă acest constructor de maşini va intra pe noi pieţe din centrul şi estul Europei, potrivit unei ştiri publicate de Automotive News Europe (ANE), acest lucru întâmplându-se şi în România.

Imagini (0) Data: 22 September 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0919 :: 18.81MB