No SSO cookie

Masinile Daewoo importate în România se vor numi Chevrolet

voteaza
(0/ 0)
Masinile Daewoo importate în România se vor numi Chevrolet
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors va înlocui numele mărcii Daewoo cu Chevrolet dacă acest constructor de maşini va intra pe noi pieţe din centrul şi estul Europei, potrivit unei ştiri publicate de Automotive News Europe (ANE), acest lucru întâmplându-se şi în România.

 
 
[poza1s]Chevrolet ar putea înlocui denumirea Daewoo şi în statele din vestul Europei, însă deocamdată redenumirea se va produce la sfârşitul acestui an în România, Polonia, Bulgaria, Ucraina şi Turcia, după cum spune Erhard Spranger, director executiv la GM Daewoo Europe. “Vechea denumire Daewoo şi noua identitate GM Daewoo sunt destul de apropiate şi ca denumire şi nu se diferenţiază destul. În acest fel, este mai bine să schimbăm denumirea mărcii cu Chevrolet, pe pieţele unde această marcă încă nu a pătruns”, a spus executivul companiei. Automobilele Daewoo au fost deja re-brandate ca Chevrolet, în regiunea Asia Pacific, incuzând şi Japonia, unde maşinile companiei se vor vinde prin reţeaua de dealeri a Suzuki, de asemenea schimbarea s-a produs şi în Statele Unite şi Canada. În 2002, GM a achiziţionat două treimi din compania sud-coreeană, care a primit denumirea de GM Daewoo, şi care este formată din mai multe uzine ale Daewoo Motors. Această practică nu este nouă pentru compania americană. Câteva dintre noile modele Lada, construite de AvtoVAZ au primit deja un nou nume de botez, ele fiind vândute în Rusia ca Chevrolet. Surse din interiorul companiei GM Europe susţin că există posibilitatea ca denumirea Daewoo să dispară total de pe pieţele de export ale companiei, cei de la Daewoo susţinând că este doar o chestie de timp. Până în 2010, acest lucru se va întâmpla.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1253 :: 17.76MB